Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:31 πμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 18:05

Ζωή Τηγανούρια: Σάββατα Δεκέμβρη στη "Στοά 1909"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Έτσι είναι η… Ζωή» μας παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά η Ζωή Τηγανούρια μετά τις επιτυχημένες sold out παραστάσεις της περασμένης σεζόν. Φέτος, θα τη δούμε στην όμορφη και ζεστή σκηνή «Στοά 1909», στην οδό Πατησιών 101 εντός της στοάς φυσικά.

δείτε το τηλεοπτικό σποτάκι εδώ

Ο Μάνος Αντωνίου σκηνοθετεί, με μακρόχρονη εμπειρία στις θεατρικές σκηνές ως ηθοποιός και σκηνοθέτης, μια «μουσικο-θεατρικο-χορευτική» παράσταση γεμάτη ετερόκλητα είδη μουσικής, όπου η δημιουργός & σολίστ του ακορντεόν ξέρει να συνδυάζει με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Γεμάτη ομορφιές κι απρόοπτα, πλημμυρισμένη από τη τρέλα και το πάθος της μουσικής, με χορό, με αγαπημένα τραγούδια, με ωραίες ορχηστρικές μελωδίες από μεγάλους Έλληνες και ξένους συνθέτες, μιας και δεν λείπει το διεθνές ρεπερτόριο κι οι κινηματογραφικές μεγάλες επιτυχίες.

Μια παράσταση εναρμονισμένη με συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια που αγαπάνε όσοι γνωρίζουν το έργο της δημιουργού, αλλά και δεξιοτεχνικές μελωδίες που την καθιέρωσαν ως σολίστ του ακορντεόν.

Εκπληκτικοί συντελεστές πλαισιώνουν τη παράσταση:
Η Πολυτίμη στον ρόλο της βασικής ερμηνεύτριας, η οποία θα μας παρουσιάσει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία με τίτλο  «Κάθε τέλος, Μια αρχή» και θα μας ξεναγήσει και στα μονοπάτια της soul μουσικής. Η Αλίκη Μαυροειδή κι η Έλενα Λιναρδάκη σε χορογραφίες από Tango, Wals, Swing και χορό της κοιλιάς, μέχρι τσιγγάνικους & Παραδοσιακούς χορούς. Επίσης συμμετέχουν οι «Δια ταύτα»…

Και τι να πει κανείς για τους εξαιρετικούς μουσικούς: Ο Στέφανος Χατζηαναγνώστου στο φλάουτο, ο Γιάννης Ταυλάς στις κιθάρες, ο Γιώργος Πολίτης στο ηλ.μπάσο, ο Στέλιος Γενεράλης στα τύμπανα. Το φωτισμό και τον ήχο έχει αναλάβει ο Φώτης Ρίτσαρντ Κοκαβέσης.

Τέλος, κάθε εβδομάδα θα απολαύσουμε guest συμμετοχές, είτε νέων είτε γνωστών καλλιτεχνών που θα ομορφαίνουν κι’ άλλο τη σκηνή με τη δική τους παρουσία: στις 2/12 ο Κώστας Τηγάνης και η Τραϊάννα, στις 9/12 η Σοφία Αρβανίτη κι η Πελαγία, και στις 30/12 ο Στάθης Γκαντζούρας.

ακούστε το ραδιοφωνικό σποτ εδώ

«Έτσι είναι η… Ζωή» με τη Ζωή Τηγανούρια

Σάββατα 2 - 9 - 23 - 30 Δεκεμβρίου

στη

ΣΤΟΑ 1909

28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 101
Αθήνα, ΤΚ 104 34
[εντός της στοάς]

Ώρα έναρξης 22:30

Είσοδος 12€ (με μπύρα ή κρασί)

PARKING
στα 50μ. με 3€
(κατόπιν συνεννόησης)

Κρατήσεις:

Τηλ.: 210.82.22.410

Online: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε τη Ζωή Τηγανούρια στα Social:

Facebook
Twitter
Youtube Official Channel
Google+ Official Page
Instagram
Youtube Fans Channel
Google+ Fans Page
Zoe's Official Website

Διαβάστηκε 2489 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.