Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  7:23 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 23:17

Σημαντικές παραστάσεις με πρωταγωνίστρια την Marianna Koukoutsakis

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Μαριάννα Κουκουτσάκη είναι μια νέα ταλαντούχα λυρική – crossover σοπράνο, ηθοποιός, με χρόνια καλλιτεχνικής πορείας που καταθέτει τη δική της μουσική πρόταση με το digital single "Terre Secrete" του συνθέτη – παραγωγού Aural Fragment σε στίχους Πάρις Καρβούνη και pop-dance ύφος με στοιχεία όπερας στην ερμηνεία της. 

Έχει στις αποσκευές της εμπειρίες προηγούμενων ετών από την συμμετοχή της σε παραστάσεις και ζωντανές εμφανίσεις με σημαντικές συνεργασίες. 

Αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση "Δόνα Γη και Δον Αστέρης" του βραβευμένου συγγραφέα Θανάση Σάλτα, σε μουσικές της Πηγής Λυκούδη και σκηνοθεσία της Ιωάννας Μαστοράκη στο Θέατρο "Σταθμός". Ακόμη πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ "Αστέρι της Ερήμου - Νεφέλη και Ναλιμάρ" σε λιμπρέτο/σκηνοθεσία της Μάνιας Βλαχογιάννη και μουσική του Balsam7teen στο Θέατρο "Παραμυθίας".

Διαβάστηκε 2752 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία