Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 18:30

Ο Άγγελος Κατσιπάνος υποψήφιος με τον συνδυασμό «Επιμελητηριακή Ανανέωση» του Γ. Σωτηρόπουλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Άγγελος Κατσιπάνος είναι ένας νέος επιχειρηματίας που συμμετέχει ενεργά στις επερχόμενες εκλογές για την διοίκηση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας με το συνδυασμό του Γεώργιου Σωτηρόπουλου «Επιμελητηριακή Ανανέωση».

Ο ίδιος είναι συνεχιστής της διοίκησης της Ηλιοθέρμ, η οποία ιδρύθηκε το 1974 στο Αγρίνιο από τον Ευάγγελο Κατσιπάνο και είναι μια από τις πρώτες εταιρείες κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων στην Ελλάδα. Η προτίμηση των καταναλωτών και η ποιότητα του προϊόντος οδήγησαν στην εδραίωση και εξέλιξη της εταιρείας στο εσωτερικό αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού, όπως Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Σήμερα που τη διοίκηση της Ηλιοθέρμ έχει αναλάβει ο υιός Άγγελος Κατσιπάνος, η εμπειρία του παρελθόντος με την τεχνολογία της νέας εποχής εξακολουθεί να προσφέρει ένα άρτιο τεχνικά προϊόν με σκοπό τη συνεχή ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή.

Διαβάστηκε 975 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.