Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:19 μμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 18:04

«Εισαγωγή στη φιλοσοφική σκέψη»: Κύκλος διαλέξεων εργαστηριακού τύπου στο ΔΠΠΝΤ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση
Στο πλαίσιο συνεργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών με την Περιφερειακή Διεύθυνση Π. & Δ. Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο εργαστηριακού τύπου, υπό τον γενικό τίτλο: «Εισαγωγή στη φιλοσοφική σκέψη» και βασικό εισηγητή τον κο Χάρη Ταμπάκη, Διδάκτορα Φιλοσοφίας και Φιλόλογο.

Έναρξη: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου, ώρα 18:00, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος ΔΠΠ&ΝΤ

Ειδικότερα προβλέπεται να πραγματοποιηθεί ένας κύκλος εννέα (9) συναντήσεων, κατά τις οποίες πρόκειται να αναγνωσθεί συστηματικά και να μελετηθεί από την ομήγυρη η εκτενής «Εισαγωγή» που συνέγραψε ο Ερρίκος Μπερξόν για το έργο του Η σκέψη και το κινούμενο (La pensée et le mouvant), σε νέα μετάφραση που εκπόνησε ο εισηγητής. Οι διαλέξεις θα δοθούν στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών του Τμήματος ΔΠΠ&ΝΤ, απευθύνονται ωστόσο και στο ευρύτερο κοινό.

Για την καλύτερη προετοιμασία της δραστηριότητας, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση:
 
agrinioculture.gr
Διαβάστηκε 1304 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.