Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:45 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 21:15

Αυτές είναι οι 3 Ελληνίδες με τα ωραιότερα φυσικά ... «προσόντα» - Συμφωνείτε; (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ωραίο πρέπει να θαυμάζεται είτε αποτελεί δώρο της φύσης, είτε δημιούργημα ενός πεπειραμένου πλαστικού χειρουργού. Δε διαφωνεί κανένας, σωστά;

Με το χέρι στην καρδιά, όμως, η αίσθηση ενός φυσικού γυναικείου στήθους είναι αξεπέραστη. Ακόμα και στις φωτογραφίες μοιάζει πιο… δελεαστικό. Γι’ αυτό και τις τρεις κυρίες που ακολουθούν τις βάλαμε για τα καλά στην καρδιά αν και αποδεχτήκαμε πως θα μείνουν για πάντα μεγάλο μας απωθημένο.

Φωτογραφήθηκαν πολλάκις και σε κάθε ευκαιρία μας έδειξαν αυτό που απλόχερα τους χάρισε η φύση: Ένα μεγαλειώδες στήθος. Αν και κάποια στιγμή κατηγορήθηκαν πως έχουν επέμβει χειρουργικά, οι ίδιες το διέψευσαν και δεν έχουμε τον παραμικρό λόγο να τις αμφισβητήσουμε.

Εσείς άλλωστε, δεν πιάνεστε κορόιδο. Έχετε αποδείξει τι γυπαετοί είστε έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσετε σε ποιες ανήκουν τα ωραιότερα στήθη της Ελλάδας χωρίς καν να δείτε το πρόσωπό τους.

Λοιπόν, τι λέτε; Τι βαθμό βάζετε σε αυτές τις Ελληνίδες;

Μαρία Κορινθίου

Θεοφανία Παπαθωμά

Όλγα Λαφαζάνη

Ας θυμηθούμε τα καλύτερά τους:

ΠΗΓΗ: menshouse.gr

Διαβάστηκε 4461 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.