Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 17:30

Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας υπέρ της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας για την προστασία της οικογενειακής στέγης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Τεχνικό Επιμελητήριο της Αιτωλοακαρνανίας θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την προστασία της οικογενειακής στέγης από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Στην συνάντηση που είχε σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στο Αγρίνιο, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ, έλαβε τη διαβεβαίωση πως ο τεχνικός κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας θα συμπαρασταθεί ενεργά στην κινηματική πρωτοβουλία, θεωρώντας πως μόνο με ανάλογες ενέργειες θα βοηθηθούν οι αδύναμοι οικονομικά συμπολίτες.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας τόνισε πως τώρα είναι η στιγμή να ενώσουμε δυνάμεις ώστε κανείς πολίτης και καμιά οικογένεια να μην χάσει το σπίτι της, ενόψει της έναρξης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

«Πρέπει να αλλάξουμε τη νομοθεσία που δεν θωρακίζει τους πολίτες και τους αφήνει απροστάτευτους.  Δεν πρέπει να βρεθεί καμιά οικογένεια στο δρόμο. Η οικογενειακή στέγη είναι ζήτημα κοινωνικής συνοχής», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσιφάρας.

 Ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου για έμπρακτη συμπαράστασή της, καθώς το κείμενο για την αναγκαιότητα της νομοθετικής ρύθμισης που θα σταλεί στην Κυβέρνηση υπέγραψαν τόσο ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας  Παναγιώτης Ψυλιάς, όσο και ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, που παρέστησαν στην συνάντηση.

Να σημειωθεί ότι η αντιπροσωπεία του ΤΕΕ ζήτησε και παράλαβε έντυπα , προκειμένου να υπογράψουν το κείμενο τα μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Στην συνάντηση -λόγω σοβαρού κωλύματος- δεν παρέστη ο Πρόεδρο του ΤΕΕ Στέλιος Μπλέτσας , που δεσμεύθηκε, ωστόσο, να επισκεφθεί τον Περιφερειάρχη στο γραφείο του για να υπογράψει υπέρ της κινηματικής πρωτοβουλίας.

Διαβάστηκε 776 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.