Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  6:50 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 18:46

Μέσα στον Νοέμβριο η οριστικοποίηση των δικαιούχων και των ποσών του Χριστουγεννιάτικου μποναμά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέσα στον Νοέμβριο η οριστικοποίηση των δικαιούχων και των ποσών του Χριστουγεννιάτικου μποναμά

Εντός του μήνα πρόκειται να ανακοινωθεί τόσο το τελικό ύψος του κοινωνικού μερίσματος, όσο και το ποιους αφορά. Αυτό έκανε γνωστό κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Σύμφωνα με το cnn.gr, η κυβέρνηση θα μοιράσει τα περίπου 750 εκ. ευρώ σε τρεις κατηγορίες πολιτών. Στις οικογένειες που είναι ενταγμένες στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και ανέρχονται σε 273.913, στους μακροχρόνια ανέργους με παιδιά και σε συνταξιούχους που λαμβάνουν πολύ χαμηλή σύνταξη.

Περίπου 300 εκ. ευρώ προορίζονται για 2.650.000 συνταξιούχους που τους είχαν γίνει παράνομες κρατήσεις υπέρ του ΕΟΠΥΥ από τον Ιανουάριο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2016, καθώς ο υπολογισμός είχε γίνει στο αρχικό ποσό σύνταξης, πριν από την αφαίρεση των μνημονιακών μειώσεων.

Τα ποσά που θα διανεμηθούν θα έχουν διαβάθμιση ανάλογα με το συνολικό οικογενειακό εισόδημα.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1033 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.