Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:24 μμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 23:31

«Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι» την Κυριακή 12/11 στο Αγρίνιο από τον Χρ. Πατρινό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την παράσταση που έχει ήδη γνωρίσει επιτυχία «Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι» θα παρουσιάσει ο καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός αυτή τη Κυριακή και μόνο για δυο (2) παραστάσεις στην αίθουσα ΦΑΝΤΑΣΙΑ (Μπότσαρη 4, δίπλα στον κινηματογράφο Ελληνίς) στις 11:30 το πρωί και στις 5:00 το απόγευμα.

Η παράσταση που κρατάει σε αγωνία το κοινό χαρίζοντας γέλιο, κέφι και χαρά, μεταφέροντας τη σύγχρονη πραγματικότητα και προβάλλοντας το ηρωικό πνεύμα.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται…. Δυο φτερωτοί δεινόσαυροι αρπάζουν την Βεζιροπούλα και την κρύβουν την ώρα που έκανε την βραδινή της βόλτα. Στο σαράι επικρατεί αναστάτωση αναζητώντας την. Ο στενοχωρημένος Βεζίρης ενημερώνει τον Χατζηαβάτη για το συμβάν και ο ίδιος αμέσως ντελαλεί για να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει στην εύρεση της μονάκριβης. Πολλοί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Μόνο ένας ήταν ικανός! Η θρυλική μορφή του θεάτρου σκιών, ο βασιλιάς της Μακεδονίας. Ο Μέγας Αλέξανδρος λυτρώνει και τα καταφέρνει με την βοήθεια του λαϊκού ήρωα, του Καραγκιόζη…  Η συνέχεια επί της σκηνής στην αίθουσα Φαντασία.

2 μοναδικές Παραστάσεις: Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 11:30 π.μ.  & 5:00 μ.μ.

Αίθουσα: (Κ.Δ.Α.Π.) «Η Φαντασία» Δήμου Αγρινίου (Μπότσαρη 4, δίπλα από τον Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς»)

Τιμή εισιτηρίου: 5 € γενική είσοδος

Τηλ. Κρατήσεων θέσεων: 6977355402, 6934254616, 2641552212

Διαβάστηκε 1198 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.