Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:17 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 19:23

Διαγωνισμός για 7.000 μόνιμες θέσεις στην καθαριότητα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διπλή σημασία θα έχει ο διαγωνισμός για μόνιμες προσλήψεις στην καθαριότητα λέει ο υπουργός Εσωτερικών

Τις επόμενες ημέρες θα βγει στη δημοσιότητα διαγωνισμός για μόνιμες προσλήψεις στην καθαριότητα των Δήμων, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Σύμφωνα με τις αναφορές του κ. Σκουρλέτη οι θέσεις θα ξεπεράσουν τις 7.000 και ο διαγωνισμός θα έχει διπλή σημασία. Από τη μια δημιουργεί θέσεις εργασίας στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπου κυριαρχούν οι  ελαστικές μορφές απασχόλησης και από την άλλη «γίνεται μέσα σε περίοδο πολιτικών λιτότητας».

Ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε τη ΝΔ ότι υποστηρίζει την επιστροφή στην αναλογία προσλήψεων/αποχωρήσεων 1 προς 5 (μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις), διότι θέλει να συρρικνώσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δημόσιο, με την εκχώρηση βασικών λειτουργιών τους στον ιδιωτικό τομέα.

«Σε αυτό εμείς θα είμαστε κάθετοι. Θεωρούμε ότι υπάρχουν υπηρεσίες, οι οποίες επιτελούν κοινωνικό έργο, γιατί υπάρχουν δημόσια κοινωνικά αγαθά τα οποία θα πρέπει να προστατευτούν από το να δοθούν βορά στις δυνάμεις της αγοράς και του ιδιωτικού κεφαλαίου» πρόσθεσε ο υπουργός.

Πηγή: in.gr
Διαβάστηκε 1512 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία