Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:47 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 18:50

Λιανός και Παγουρτζής θα απογειώσουν το κέφι στο Cobo

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Flair bartending από τον Σωτήρη Παγουρτζή. Κάθε Σάββατο gest ο Γιώργος Λιανός.

Σωτήρης Παγουρτζής και Γιώργος Λιανός αλλάζουν το σκηνικό της διασκέδασης φέτος το χειμώνα στο Cobo. Απογειώνουν το κέφι στο Αγρίνιο…


compo-lianos-1

Ο Γιώργος Λιανός επισκέφτηκε αρκετές φορές την περασμένη σεζόν το Cobo. Φέτος όμως με χαρά θα τον έχουμε στην παρέα μας κάθε Σάββατο.

Ο Σωτήρης Παγουρτζής είναι εξπέρ στο flair bartending. Ένας ζογκλέρ με σέικερ… Θα μιξάρει τα ποτά, με πρωτότυπες ιδέες γεύσεων και μαγικά κοκτέιλ, και θα διασκεδάζει κάνοντας τα μπουκάλια… ιπτάμενα.

compo-sotiris

Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα τον Σωτήρη Παγουρτζή …

Είναι ιδρυτής και μέλος της Βarenerya, ομάδας που ειδικεύεται στη δημιουργία πρωτοπόρου κοκτέιλ και extreme bartending show. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 200 events στη βόρεια Ελλάδα και είναι φιναλίστ στον στον Πανελλήνιο διαγωνισμό καφέ Γκόλντεν Μπαρίστα.
Η αρχή για τον Σωτήρη έγινε το 2006 σ’ ένα συνοικιακό bar στη Θεσσαλονίκη, ήταν αρκετό όμως για να ξεδιπλωθεi μπροστά του ένας μαγικός κόσμος γεύσεων και ιδεών.. Έκτοτε είναι το κύριο του επάγγελμα και έχει εργαστεί σε bar της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε μεγάλα club και beach bar της Χαλκιδικής, για αρκετά καλοκαίρια. Η αγάπη και το ενδιαφέρον του για τη δουλειά, τον έσπρωξαν ένα βήμα πιο πέρα και από το 2011 ο Σωτήρης σερβίρει, αλλά μ έναν μοναδικό τρόπο που οφείλεται στο flair bartending! Θέλοντας να προσφέρει ένα γευστικό cocktail αλλά και ένα ευχάριστο πρωτότυπο θέαμα έχει εξελίξει το ταλέντο του γύρω από το extreme-bartending που για τον ίδιο αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.
Κατέκτησε μάλιστα την 2η θέση σε Πανελλήνιο διαγωνισμό Flairbartending για το 2015 (E.M.E) !

Η ξεχωριστή επιλογή και φέτος τον χειμώνα είναι Cobo!!!

Απολαύστε τον Σωτήρη Παγουρτζή…


compo-sotiris-2compo-sotiris-3compo-sotiris-4compo-sotiris-5

compo-lianos
compo-lianos-2

 
 
Διαβάστηκε 2269 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.