Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:35 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 18:09

Η Ένωση Αγρινίου τιμά τον Παναιτωλικό (Παρ 10/11/2017 20:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκδήλωση βράβευσης στο Emileon την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, διαχρονικός υποστηρικτής του Παναιτωλικού, γνωστοποιεί στον φίλαθλο κόσμο που πιστεύει στο όραμα της ανάπτυξης της περιοχής, στην εκδήλωση βράβευσης της ομάδας μας, που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο EMLEON την ερχόμενη Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ.

Ειδικότερα, ύστερα από πρόταση του προέδρου του Συνεταιρισμού κ. Θωμά Κουτσουπια, που ομόφωνα έγινε αποδεκτή απ’ το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, θα βραβευθεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Φώτης Κωστούλας, για την μεγάλη του προσφορά στην αναβάθμιση του αθλητισμού και στην ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας και ο πρόεδρος κ. Μάκης Μπελεβώνης για συμβολή του στην όλη προσπάθεια.

Στην εκδήλωση, στην οποία θα παραστεί σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα γίνει μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία του Παναιτωλικού.

Διαβάστηκε 769 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.