Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:24 πμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 17:17

Αστείος!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυστυχώς ο εφιάλτης συνεχίστηκε και σήμερα με τον Παναιτωλικό να γνωρίζει την συντριβή από την Ξάνθη στο κλουβί.

Προδομένος από τα ατομικά λάθη των παικτών του βρέθηκε στο ημίχρονο να χάνει με 0-3! Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές του Χάβου ο Παναιτωλικός ανέβηκε και έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες να μειώσει στο σκορ. Τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στο τέλος της αναμέτρησης με τον Μάζουρεκ.

Σαν να μην έφτανε το τραγικό αποτέλεσμα ήρθε και νέος τραυματισμός, αυτή τη φορά για τον Μόρα.

Σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και παρόλο το αποτέλεσμα οι οργανωμένοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν.

Έντονες αποδοκιμασίες στο τέλος της αναμέτρησης.

Παναιτωλικός- Ξάνθη 1-3

Το παιχνίδι ξεκίνησε εφιαλτικά για τα τους κυανοκίτρινους αφού μετά από ατομικό λάθος του Λόπες στο 3ο λεπτό η Ξάνθη άνοιξε το σκορ. Πριν καν αντιδράσει ο Μόρας κάνει νέο ατομικό λάθος και δίνει ένα φάουλ για του φιλοξενούμενους. Στο 8΄λεπτο ο Μπρίτο ευστοχεί και παγώνει το κλουβί. Στην συνέχεια οι κυανοκίτρινοι έδειχναν σοκαρισμένοι και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν με την Ξάνθη να πετυχαίνει και 3ο γκολ στο 36λεπτο. Η μοναδική καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό ήρθε στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χάβος άλλαξε το κέντρο του και ο Παναιτωλικός έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες να μειώσει στο σκορ. Αρχικά με τον Ντίας και στην συνέχεια με τον Μοράρ. Μετά τις δυο χαμένες ευκαιρίες τα καναρίνια έριξαν πάλι την απόδοση τους και έδειξαν να αποδέχονται το τελικό σκορ.

Οι καλύτερες φάσεις

3' Γκολ η Ξάνθη, 0-1! Ο Τριάδης έκλεψε την μπάλα -ίσως να υπάρχει και φάουλ- στο κέντρο, την έτρεξε και στη συνέχεια άνοιξε δεξιά για τον Λουσέρο που έκανε το γύρισμα στην καρδιά της άμυνας, όπου βρίσκονταν Τριάδη-Γέντρισεκ που άφησαν την μπάλα για τον Μπρίτο, που από κοντά άνοιξε το σκορ.

8' Γκολ η Ξάνθη, 0-2!Ο Μπρίτο εκτέλεσε το φάουλ και έστειλε στα δίχτυα την μπάλα που έσκασε μπροστά στον Κυριακίδη.

36' Γκολ η Ξάνθη, 0-3! Ωραία κίνηση του Λουσέρο από τα αριστερά, που γύρισε για τον Γένρισεκ, ο οποίος υποδέχθηκε ωραία την μπάλα και με αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

39' Κι άλλη τελική για την Ξάνθη. Ο Τριάδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και έστρωσε στον Ντε Λούκας που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

45’ Καλή φάση για τον Παναιτωλικό, η καλύτερη των γηπεδούχων. Ο Λόπες έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Ρόσα έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από την αντίπαλη εστία με δυνατό σουτ.

45+1 Τέλος Α μέρους

46’ Έναρξη Β μέρους

49' Καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Μετά την προσπάθεια του Μοράρ, η μπάλα στρώθηκε στον Μπεχαράνο που ανάγκασε τον Ζίβκοβιτς σε ωραία επέμβαση.

49' Τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μίχαι έπιασε την κεφαλιά και έδιωξε ο Ζίβκοβιτς και στη συνέχεια ο Ντίας δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρο που αντέδρασε εξαιρετικά.

62' Καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Σουτ του Μοράρ πέρασε ο κίνδυνος για την Ξάνθη χάρις την επέμβαση του Ζίβκοβιτς

83' Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη. Οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν την μπάλα, αλλά ο Μπρίτο δεν κατάφερε να "κρεμάσει" τον Κυριακίδη

88’ Γκολ ο Παναιτωλικός, μειώνει σε 1-3!Η πρώτη κακή αντίδραση της άμυνας της Ξάνθης έφερε τον Μάζουρεκ σε θέση βολής και με ωραίο πλάσε πέτυχε το γκολ της τιμής ο παίκτης των γηπεδούχων.

90+2' Σουτ του Ρόσα, η μπάλα εκτός


90+3 Τέλος στο παιχνίδι

http://panaitolikos1926.gr

Διαβάστηκε 1387 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.