Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:15 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 17:07

Δραστηριότητες Puzzlemusik

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε αυτή την πρώτη μας επικοινωνία για τη σεζόν 2017-2018 που έχει αρχίσει σας ενημερώνουμε για: 

The 3rd Man Element feat. Φώτης Σιώτας 

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου @ ΚΕΤ, Αθήνα

Ενεργοποιείται ξανά το σχήμα ελεύθερου αυτοσχεδιασμού The 3rd Man Element. 

Ο νέος ανανεωμένος σταθερός πυρήνας του σχήματος αποτελείται από τον Χρήστο Αλεξόπουλο και τον Βασίλη Ποδαρά (Next Step). 

Ο Φώτης Σιώτας (Σωτήρες, Sancho 003) θα είναι ο καλεσμένος στην πρώτη εμφάνιση αυτής της νέας φάσης του σχήματος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην Αθήνα. Όλες οι πληροφορίες για αυτή τη συναυλία στο link.  

Playground Theory - Escape The Night 

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το digital single "Escape The Night", προπομπός του 3ου άλμπουμ των Playground Theory (το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη σεζόν) το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα και δείγμα της εξέλιξης του ήχου τους. Όλες οι πληροφορίες για το single αυτό (που ήδη ακούγεται σε αρκετούς ραδιοφωνικούς σταθμούς) στο link

Download links εδώ και εδώ. Spotify link εδώ. You Tube link εδώ

Lower Cut - Ocean 

Το δεύτερο άλμπουμ των Lower Cut έμελλε να είναι και το τελευταίο τους. Το συγκρότημα ανακοίνωσε την διάλυση του ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του άλμπουμ το οποίο κατά τον Γιάννη Νέγρη του i-jukebox.gr  "αποτελεί αναμφίβολα μια από τις ομορφότερες κυκλοφορίες αυτής της χρονιάς" (διαβάστε εδώ). 

Συνέντευξη των Lower Cut στον Κωνσταντίνο Αναγνωστόπουλο για το Soundgaze.gr με αφορμή την κυκλοφορία αυτή (όπως φυσικά και τη διάλυση τους) μπορείτε να διαβάσετε  εδώ 

Download links εδώ και εδώ. Spotify link  εδώ

Επειδή το συγκρότημα δεν είναι πλέον ενεργό το άλμπουμ κυκλοφορεί μόνο σε ψηφιακή μορφή (και όχι σε cd ή βινύλιο). Αυτό δεν αποτελεί αλλαγή πολιτικής από μέρους μας σχετικά με το format των κυκλοφοριών των full albums των καλλιτεχνών μας τα οποία θα συνεχίσουν κανονικά να κυκλοφορούν σε cd ή βινύλιο κατά τα συνήθη. 

          Το 2017 ήταν μια μάλλον λίγο - πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας και η Puzzlemusik δεν αποτέλεσε εξαίρεση σε αυτό. Παρόλα αυτά, εξακολουθούμε να προσπαθούμε για το καλύτερο και παρά τις αντίξοες συνθήκες ετοιμάζονται νέες κυκλοφορίες από καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργαζόμαστε σταθερά τα τελευταία χρόνια. 

          Ο Μπάμπης Παπαδοπουλος ηχογραφεί καινούργιο άλμπουμ, οι Jane Doe επίσης. Στο στάδιο των μίξεων βρίσκονται τα νέα άλμπουμ της Μαρίας Λατσίνου και των Playground Theory, ενώ η νέα χρονιά θα μας βρει να εγκαινιάζουμε τουλάχιστον μία συνεργασία ακόμη με ένα νέο καλλιτεχνικό σχήμα (αν όχι με περισσότερα). 

          Το ενδιαφέρον σας είναι αυτό που μας κρατάει ...ζωηρούς. Να είστε καλά. 

Ευχαριστούμε 

The Puzzlemusik Team   www.puzzlemusik.com

--

Puzzlemusik
3 Evrota road
124 61
Haidari
Greece
tel. (+30)210-5316496, 6940-559850

Διαβάστηκε 2433 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.