Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 14:13

Τιμώμενη Περιφέρεια η ΠΔΕ στο 9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Έκθεση Μελισσοκομικών Προϊόντων και Εξοπλισμού που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 9ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας από 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2017, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως τιμώμενη περιφέρεια με δικό της περίπτερο.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Μητρόπουλος  «η συγκεκριμένη  έκθεση αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία ανάδειξης των επώνυμων συσκευασμένων Μελισσοκομικών προϊόντων της περιοχής μας, αλλά και συνέχεια των δράσεων προβολής των ποιοτικών τοπικών προϊόντων που έχει ξεκινήσει η Περιφερειακή Αρχή εδώ και πολλά χρόνια».

Για το σκοπό αυτό καλεί όσους μελισσοκόμους/μελισσοκομικούς συνεταιρισμούς/  μελισσοκομικούς συλλόγους διαθέτουν επώνυμα συσκευασμένα προϊόντα (μέλι και προϊόντα μέλισσας) να εξασφαλίσουν την  παρουσία τους στην Έκθεση, μέσω της συμμετοχής τους στο περίπτερο της Περιφέρειας.

Επισημαίνεται ότι δεν θα είναι δυνατή η πώληση προϊόντων  από το περίπτερο. Επιτυγχάνεται όμως με τη συμμετοχή,  η παρουσίαση των προϊόντων, η ενίσχυση της εταιρικής εικόνας και η σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να  δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στους αρμόδιους υπαλλήλους της Περιφέρειας, που είναι:

     

ΣΑΒΒΑΣ ΒΛΑΧΟΣ τηλ. 2631361114

ΑΝΔΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΚΡΙΒΗ  τηλ. 2613613216/276

ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ  τηλ. 2613613210

ΦΛΕΒΟΤΟΜΟΥ ΜΑΡΙΑ      τηλ.   2621360132

Διαβάστηκε 2358 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.