Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 22:09

Δείτε πως μπορούν οι ταπετσαρίες να μεταμορφώσουν το καθιστικό σας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ιδέες διακόσμησης καθιστικού με εντυπωσιακές ταπετσαρίες.

Ορισμένες φορές τα χρώματα στους τοίχους παύουν να είναι ενδιαφέροντα και η αλλαγή σε κάτι τέτοιο μας φαίνεται πολύ δύσκολη. Δεν είναι όμως όλα τόσο δύσκολα όσο τα βλέπουμε, αφού υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αλλάξουμε την εικόνα των τοίχων μας.

Οι ταπετσαρίες είναι μια πολύ καλή και μοντέρνα επιλογή, ενώ το κόστος της τοποθέτησής της δεν είναι εξωφρενικό. Πολύ ιδιαίτερες, ειδικότερα για το καθιστικό, είναι οι 3D ταπετσαρίες που θα διακοσμήσουν αυτόματα και ένα μεγάλο μέρος του υπόλοιπου. Οι υφασμάτινες ταπετσαρίες ή ταπετσαρίες φτιαγμένες από υλικά όπως το μπαμπού έχουν μια ξεχωριστή αισθητική που τις κάνει να ξεχωρίζουν αμέσως.

Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και πάρτε όμορφες ιδέες για το δικό σας καθιστικό.

Καθιστικό με τηλεόραση και ταπετσαρία.

Μια ταπετσαρία με γεωμετρικά μοτίβο σε μικρό μέγεθος είναι η ιδανική για μια εσοχή σε ένα καθιστικό. Βέβαια, στην συγκεκριμένη περίπτωση αποφύγετε να βάλετε ογκώδη έπιπλα μπροστά από μια τέτοια επίτοιχη διακόσμηση. Αντίθετα, βάλτε ένα ράφι και έναν καθρέφτη τα οποία είναι αρκετά για να παραμείνει η ταπετσαρία ως το κεντρικό στοιχείο του τοίχου αυτού.

Διακόσμηση καθιστικού με ταπετσαρίες.

Αν είστε λάτρεις των vintage πραγμάτων τότε η επιλογή μιας ασπρόμαυρης χειροποίητης ταπετσαρίας με τη μορφή εφημερίδας είναι ιδανική. Καθώς μια τέτοια αλλαγή θα δώσει στο χώρο ένα σοφιστικέ ύφος. Η συγκεκριμένη ταπετσαρία θεωρείται ιδανική για τον τοίχο ενός γραφείου που βρίσκεται μέσα στο καθιστικό.

Για την τοποθέτηση των φύλλων εφημερίδας στον τοίχο σας θα χρειαστείτε γλουτολίνη (κόλλα για ταπετσαρία που χρησιμοποιείται και στην αφισοκόλληση). Με την οποία στη συνέχεια θα κάνετε ένα διάλυμα με νερό (σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε στη συσκευασία).

Για την εφαρμογή βάλτε μία μικρή ποσότητα του διαλύματος στη μια πλευρά της εφημερίδας και θα την τοποθετήσετε πάνω στον τοίχο. Περάστε άλλη μια φορά την κόλλα από την άλλη πλευρά για να σταθεροποιήσετε το φύλλο. Για να τη βγάλετε δε θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς βγαίνει εύκολα με λίγο νερό.

Ταπετσαρία από εφημερίδες.

https://reconsblog.gr

Διαβάστηκε 5481 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.