Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:25 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 12:04

ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ... - ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΜΑΣ...

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

γράφει ο Κώστας Παπαδόπουλος

- ΔΕΝ κοινοποιώ το παρακάτω ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ... - ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΜΑΣ... ως κάτι το πρωτοφανές - κάτι τέτοια περνούν πλέον απαρατήρητα. Το κάνω, για να δείξω πως, τέτοιου επιπέδου άνθρωποι και με κύρος μεγάλο, πολύ γνωστοί στο κοινό και "υπεράνω κάθε υποψίας", δε βγαίνουν στη φόρα εύκολα. Το γιατί, το καταλαβαίνουμε... Ο άνθρωπος αυτός, το παραδέχτηκε άμεσα και μάλιστα υποστήριξε πως ήταν ένα πάθος που δε μπορούσε να το υπερνικήσει κι ας ήξερε πως ήταν λάθος του. Πάθος ακατανίκητο! Ευκαιρία όμως να το συνδυάσω και με το άλλο θέμα των ημερών, που είναι η "δυσφορία φύλου" που νιώθουν εκείνοι κι εκείνες που καθημερινά ζουν ένα μαρτύριο, το ότι δηλαδή νιώθουν ξένοι μέσα στο ίδιο τους το σώμα και θα ήθελαν να βρίσκονται στο άλλο φύλο, απ' αυτό που γεννήθηκαν. Είναι κι αυτό κάτι το ακατανίκητο! Μιλάω για ενηλίκους κι όχι για 15χρονα που δεν έχουν ακόμα διαφοροποιηθεί και γίνεται ένας "πόλεμος" μέσα τους για όλα και πολύ περισσότερο για το σεξουαλικό τους προσδιορισμό. Αυτό, μπορεί να γίνεται σε άλλες χώρες, όμως εδώ στην Ελλάδα, με καμία ενημέρωση, ούτε των γονιών, ούτε των ανηλίκων, ούτε της κοινωνίας ολόκληρης, δεν είναι ώρα για κάτι τέτοια. Αργότερα, ίσως - αυτό κι άλλα πολλά - να έρχονταν από μόνο του...

- ΣΤΗ Γερμανία χθες, έγινε αποδεκτή κι επικυρώθηκε δικαστικά, η πρώτη υιοθεσία από ομόφυλο ζευγάρι (ανδρών) και φωτογραφίζονται μάλιστα πανευτυχείς με το παιδί στην αγκαλιά και των δύο! Βέβαια εκεί, με νόμο που τέθηκε σε ισχύ απ' την 1η Οκτωβρίου, "μπορεί να παντρεύεται κάποιος με οποιονδήποτε, του άλλου ή και του ιδίου φύλου". Τώρα μπορούν και να υιοθετούν και παιδιά! Και δε διαμαρτύρονται...

- ΘΕΛΩ να πω, πως εδώ στην Ελλάδα, απλά διαμαρτυρόμαστε για οτιδήποτε, κάνουμε "την τρίχα τριχιά" (όπως κάποιοι που νομίζουν πως η ταυτότητα φύλου, σημαίνει απαραίτητα και χειρουργική επέμβαση, ακόμα και στα 15χρονα)! Ένα επικοινωνιακό και πολιτικό σόου ήταν όλο αυτό ΚΑΙ στην πράξη, τίποτε περισσότερο δε θα γίνεται, παρά μόνο θα καλύπτονται νομικά όσοι κι όσες νιώθουν πως τους εκφράζει το άλλο φύλο και δε θα περιθωριοποιούνται, ούτε στην κοινωνία, ούτε στα σχολεία όσοι κι όσες τυχαίνει να παρουσιάζουν χαρακτηριστικά του άλλου φύλου απ' αυτό που γράφει η ταυτότητά τους. Εδώ, επιτρέπεται ήδη ο γάμος των ομόφυλων, οι οποίοι απέκτησαν κι άλλα δικαιώματα κι εμάς, μάς μάραναν τα 15χρονα... Όσο για την Εκκλησία, του θεαθήναι αντιδρούν και ωρύονται, απ' τη στιγμή που όλα τα δέχονται μετά! Απειλούσαν π.χ. πως δε θα κάνουν θρησκευτικό γάμο σε ζευγάρια που πρώτα έκαναν πολιτικό ΚΑΙ ΤΩΡΑ κάνουν και γάμους και βάπτιση μαζί!

- ΟΠΟΤΕ, ως συμπέρασμα βγαίνει το εξής κι αφορά τους γονείς και την οικογένεια: Ας οικοδομήσουμε, οι γονείς με τα παιδιά μας, καλύτερες σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ μας, ας συζητάμε όλα αυτά με τα παιδιά μας κι απ' τα πρώτα χρόνια ακόμα χωρίς ταμπού, ας αναλάβουμε και οι πατεράδες το ρόλο που μάς αναλογεί και μην τα φορτώνουμε όλα στις μητέρες ΚΑΙ ΤΟΤΕ κανένα πρόβλημα δε θα έχουμε, ούτε με το φύλο, ούτε με τους παιδόφιλους και παιδεραστές, όπως ο εδώ εικονιζόμενος. Οι οποίοι μπορεί, στο άμεσο μέλλον, κι αυτοί να μην τιμωρούνται, ως ψυχικά ασθενείς...

 

«Τη φωτογράφιζα και τη χάιδευα» – Σοκάρει η απολογία του καθηγητή μουσικής

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η απολογία του 60χρονου καθηγητή μουσικής, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο μήνα με την κατηγορία της κατ’εξακολούθηση ασέλγειας σε ανήλικες μαθήτριές του και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το bloko.gr, στην απολογία του ο 60χρονος υποστήριξε τα εξής:

«Είμαι δάσκαλος μουσικής και συγκεκριμένα φλάουτου. Την περίοδο 2014-2015 δίδασκα στα ωδεία … (αναφέρονται δύο ωδεία περιοχών της Αττικής), την περίοδο 2015-2016 δίδασκα στα ωδεία… (αναφέρονται τρία ωδεία περιοχών της Αττικής) και την περίοδο 2016-2017 δίδασκα στα ωδεία…(αναφέρονται και πάλι τρία ωδεία περιοχών της Αττικής).

Στο ωδείο (αναφέρεται ωδείο των βορείων προαστίων) έμεινα μέχρι τον Ιανουάριο 2017. Την …. (αναφέρεται ονοματεπώνυμο ανήλικης μαθήτριας) την είχα μαθήτρια από τότε που ήρθε στο ωδείο του … (αναφέρεται ωδείο των βορείων προαστίων) από τον Σεπτέμβριο του 2014. Κάποιες φορές την είχα φωτογραφίσει ενώ έπαιζε φλάουτο και κατάλαβα ότι της άρεσε που είχε την προσοχή μου. Την χάιδεψα κάποιες φορές στο κεφάλι και κάποια φορά, στις αρχές του 2017, έβαλα το χέρι της μπροστά μου… Κατάλαβα ότι δεν της άρεσε και το σταμάτησα. Εξαιτίας της … (αναφέρεται το όνομα της ανήλικης μαθήτριας) σταμάτησα από το ωδείο. Σταμάτησα γιατί σταμάτησε κι αυτή.

Την …. (αναφέρεται ονοματεπώνυμο άλλης ανήλικης μαθήτριας) την είχα μαθήτρια την περίοδο 2016-2017 στο ωδείο… (αναφέρεται άλλο ωδείο). Την φωτογράφισα κάποιες φορές και της άρεσε. Τη χάιδευα έξω από τα ρούχα και επίσης της άρεσε. Έτσι συνέχισα να τη χαϊδεύω και να τη φωτογραφίζω χωρίς τα ρούχα της…. Τρεις ή τέσσερις φορές την έβαλα να με ακουμπήσει εξωτερικά των ενδυμάτων μου και μια φορά … (αναφέρεται σε ασελγή πράξη) ενώ καθόταν στην καρέκλα. Αυτά έχουν γίνει αν θυμάμαι καλά μετά τα Χριστούγεννα του 2016. Άλλη μια κοπέλα που έχω φωτογραφίσει αλλά δεν έχω κάνει τίποτα μαζί της είναι η … (αναφέρεται το όνομα ανήλικης μαθήτριας) στο ωδείο … (αναφέρεται ωδείο των βορείων προαστίων). Την έχω φωτογραφίσει την ώρα του μαθήματος. Τίποτα το πονηρό. Δεν μπορούσα να δω τη … (αναφέρεται το όνομα ανήλικης μαθήτριας) αλλιώς. Έκανα μάθημα και σε άλλα παιδιά αυτής περίπου της ηλικίας. Σε ένα κορίτσι που στο μάθημα ερχόταν με τη μαμά της και σε ένα αγόρι και σε ένα κορίτσι στο ωδείο… (αναφέρεται άλλο ωδείο). Δεν έχει συμβεί τίποτε με αυτά τα παιδιά.

Ακολουθεί ερώτηση αστυνομικού: Όταν με τα παιδιά κάνατε αυτές τις πράξεις, κλειδώνατε την πόρτα της αίθουσας διδασκαλίας;

Απάντηση: Ποτέ. Ότι έκανα κρατούσε πολύ λίγο, δευτερόλεπτα. Έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου. Έχω πρόβλημα. Ξέρω ότι αυτό που έκανα δεν είναι σωστό».

Στο πρώτο μέρος της απολογίας του, ο 60χρονος, προσπάθησε να αιτιολογήσει την παράνομη κατοχή των όπλων που βρέθηκαν έπειτα από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του.

Όπως είπε, τα μαχαίρια τα αγόρασε από την Αθήνα και τα χρησιμοποιούσε όταν έκανε ορειβασία ή κάμπινγκ. Όσον αφορά τα πιστόλια, για τα οποία δεν είχε άδεια, είπε ότι το ένα το αγόρασε για λόγους ασφαλείας, ενώ για τα φυσίγγια είπε πως ήταν γραμμένος σε σκοπευτικό όμιλο στο Γουδή και είχε προμηθευτεί εκατοντάδες σφαίρες με νόμιμη άδεια από την ΕΛΑΣ.

Πηγή:madata

http://24h.com.cy

 

 

Διαβάστηκε 10653 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 13:23
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κώστας Παπαδόπουλος

Είναι συνταξιούχος δάσκαλος στο επάγγελμα και με γνώσεις ψυχολογίας. Αρθρογραφεί στον τοπικό Τύπο - εφημερίδες και site - τα τελευταία χρόνια συνεχώς και σχολιάζει την επικαιρότητα. Ως "ενεργός" πολίτης, ενδιαφέρεται για τα κοινά και σε τοπικό επίπεδο και σε κεντρικό, εκφράζοντας πάντα τις απόψεις του, αντικειμενικά και χωρίς κομματική ταυτότητα.

www.facebook.com/profile.php?id=100005493399667