Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:10 πμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 22:53

Ο Αγρινιώτης διαιτητής Πολυχρόνης Κωσταράς στην «ελίτ» της Ευρώπης!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανοίγει ο δρόμος του Αγρινιώτη ρέφερι για τα τελικά του EURO 2016!

Εκπροσώπηση στην ανώτερη κατηγορία της ευρωπαϊκής διαιτησίας θα έχει πλέον το Αγρίνιο και η Ελλάδα! Η άνοδος του Tάσου Σιδηρόπουλου στην «ελίτ» κατηγορία των Ευρωπαίων ρέφερι έχει σαν αποτέλεσμα και ο «δικός μας» διεθνής βοηθός διαιτητής Πολυχρόνης Κωσταράς να είναι πλέον μέλος των κορυφαίων διαιτητικών γκρουπ της Ευρώπης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή του Αγρινιώτη ρέφερι στα τελικά του EURO 2016 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας το επόμενο καλοκαίρι. Απόψε εξάλλου ο Κωσταράς θα είναι είναι μέλος της ελληνικής τετράδας (Παππάς, Κωσταράς, Καρσιώτης, Αρετόπουλος) που θα διαιτητεύσει τον επαναληπτικό αγώνα Έλφσμποργκ-Ράντερς στο Μπόρας της Σουηδίας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 3693 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.