Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:39 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 23:26

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ – ΟΝΕΙΡΑ ΧΥΜΑ – New Single!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ – ΟΝΕΙΡΑ ΧΥΜΑ – New Single!

OΝΕΙΡΑ ΧΥΜΑ είναι το νέο single του Βασίλη Πάντσιου από το νέο του άλμπουμ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΡΙΠ που κυκλοφορεί από την Spider Music! Ένα τραγούδι που με τον ποιητικό του στίχο περιγράφει τον ανεκπλήρωτο έρωτα, το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου που όλο θαρρείς πως το αγγίζεις και αυτό πάντα μυστηριωδώς εξαφανίζεται…Με φόντο μια ατμοσφαιρική παραγωγή ο καλλιτέχνης αποτυπώνει το αίσθημα της έλξης και του ψυχικού πόνου, την αίσθηση της θνητότητας που οι περισσότεροι έχουμε νιώσει κατά καιρούς και που λυτρώνεται μόνο μέσω του έρωτα…

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου single ο Βασίλης Πάντσιος ετοιμάζει και τις πρώτες του συναυλίες σε πόλεις της Β. Ελλάδας όπου θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ μαζί με κομμάτια από την προηγούμενη δισκογραφία του καθώς και γνωστά τραγούδια που διασκευάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ – ΟΝΕΙΡΑ ΧΥΜΑ - New Single!

Στίχοι, μουσική Βασίλης Πάντσιος

Σαξόφωνο soprano - Τάσος Καπζάλας

Μπάσο - Λεωνίδας Φιλίντας

Κιθάρες - Νίκος Νικολόπουλος

YouTube: http://www.youtube.com/user/BILLPAN10

Facebook: https://www.facebook.com/VASILIS.PANT...

ΟΝΕΙΡΑ ΧΥΜΑ - Βασίλης Πάντσιος

https://youtu.be/5RXAnwzbaRc

 

Διαβάστηκε 2707 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.