Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:56 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 17:43

Μέχρι αύριο αιτήσεις για προσλήψεις στον Δήμο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την πρόσληψη πέντε ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (δίμηνης απασχόλησης), για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Πνευματικού, Κοινωνικού και Αθλητικού του Κέντρου ανακοίνωσε ο Δήμος Μεσολογγίου, σε ειδικότητες με αντίστοιχα τυπικά προσόντα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους στα γραφεία της υπηρεσίας (Ταχ. Δ/νση: Ραζή Κότσικα 12 Μεσολόγγι) στο Τμήμα Προσωπικού (υπεύθυνη κυρία Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου) εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της Ανακοίνωσης στον πίνακα του Πνευματικού Κέντρου.

Η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει έως και την 10η Οκτωβρίου 2017 (ώρα 11.00 π.μ.). Τα έντυπα της αίτησης και οι υπεύθυνες δηλώσεις θα δίνονται από την υπηρεσία, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να φέρουν απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως φωτοαντίγραφα ταυτότητας και τίτλου σπουδών καθώς επίσης τις σχετικές υπεύθυνες δηλώσεις.

Η ανακοίνωση του Πνευματικού Κέντρου έχει αναρτηθεί στο πρόγραμμα «Διαύγεια» με ΑΔΑ: 60180ΚΨΝ-4Ω6.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1471 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία