Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  2:31 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 18:12

Συγκέντρωση συνταξιούχων μπροστά από το Δημαρχείο Αγρινίου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε σήμερα με ομιλίες το Παναιτωλοακαρνανικό συλλαλητήριο που οργάνωσαν συνταξιουχικές οργανώσεις στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη, έξω από το Δημαρχείο του Αγρινίου.

Αρχικά χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Δημητρουλής, ο οποίος εκτός από τα προβλήματα των συνταξιούχων, αναφέρθηκε και σε αυτά των αγροτών, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους σημερινούς μισθούς «πείνας» όπως τους χαρακτήρισε.

koi-syntaxiouxoi-trikoupi10

Έπειτα το λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής της σημερινής συγκέντρωσης και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, Παντελής Τάτσης και ζήτησε αποκατάσταση των συντάξεων, 13ο και 14ο μισθό για τους συνταξιούχους, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος με τα πανό που ανήρτησαν τα τοπικά σωματεία που συμμετείχαν στη συγκέντρωση, ζήτησε από το λαό να πει όχι στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης.

koi-syntaxiouxoi-trikoupi9

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Μιχάλη Κατσιγιάννη, την πρόεδρο του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και Περιχώρων Τασία Μαργάρα, τον πρόεδρο του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αμφιλοχίας Δημήτρη Αρσένη, από τον πρόεδρο του Σωματείου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Αγρινίου Κώστα Κουκόπουλο και από τον Γραμματέα της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας Παναγιώτη Πάλμο.

koi-syntaxiouxoi-trikoupi7

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών μπροστά από το Δημαρχείο Αγρινίου, ακολούθησε πορεία των συνταξιουχικών οργανώσεων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

koi-syntaxiouxoi-trikoupi7

koi-syntaxiouxoi-trikoupi6

koi-syntaxiouxoi-trikoupi5

koi-syntaxiouxoi-trikoupi4

koi-syntaxiouxoi-trikoupi3

koi-syntaxiouxoi-trikoupi2

koi-syntaxiouxoi-trikoupi1

koi-syntaxiouxoi3

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1439 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.