Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:48 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 19:18

New Single | Ninji - Που Είναι Αυτοί

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατεβάστε το τραγούδι σε .mp3 ΕΔΩ

Κατεβάστε το τραγούδι σε .wav ΕΔΩ

Κατεβάστε όλα τα αρχεία μαζί με το εξώφυλλο και το δελτίο τύπου ΕΔΩ

Δείτε το video clip:

http://www.youtube.com/watch?v=Be9V1YfAfYA

Η νεαρή performer Ninji (Χριστίνα Κωνσταντάρα) μας παρουσιάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Που Είναι Αυτοί” η οποία κυκλοφορεί από την Sound Real!

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, στο δημιουργικό κομμάτι η Ninji λειτουργεί ως καθρέφτης του εαυτού της, μη διστάζοντας να αποτυπώσει κάθε σκέψη της, κάθε προβληματισμό και κάθε σημείο του χαρακτήρα της με απόλυτη ειλικρίνεια και άμεση εκφραστικότητα.

Το “Που Είναι Αυτοί” μέσα από το καθημερινό urban σκηνικό μιας σύγχρονης μεγαλούπολης μας κάνει ευθέως να αναρωτηθούμε που χάθηκε όλη αυτή η ανθρώπινη «φυσιολογική» συμπεριφορά ενώ οι στίχοι του δεύτερου κουπλέ με άμεση αναφορά στον Αρχάγγελο Μιχαήλ μας υπενθυμίζουν ότι ο καθένας από εμάς κρύβει μέσα του όλη τη δύναμη που θα τον κάνει να ξεχωρίσει και να εκπληρώσει τους στόχους του.

Η παραγωγή του “Που Είναι Αυτοί” έγινε από τον δημοφιλή producer και DJ Constantine PaCo - μέλος του καλλιτεχνικού project ReissCrew - σε συνεργασία με τον Minelli και οι στίχοι ανήκουν στην ίδια την Ninji.

Το μεγαλύτερο μέρος του video clip γυρίστηκε στα Σεπόλια, και πιο συγκεκριμένα στο συνοικιακό γήπεδο μπάσκετ το οποίο πήρε το όνομα του από τον διάσημο μπασκετμπολίστα του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έζησε εκεί τα έντονα παιδικά του χρόνια και ξεδίπλωσε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο το τεράστιο ταλέντο του!

 

Διαβάστηκε 2706 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 12:17
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.