Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:55 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 21:35

Πληρωμές για βιολογική γεωργία και σπάνιες φυλές στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η  Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας έχει αποστείλει προς πληρωμή  στον ΟΠΕΚΕΠΕ αιτήματα που αφορούν τη ΔΡΑΣΗ 3.1 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων (1η πληρωμή Σπάνιες φυλές έτους 2014)» και αφορά 51 Δικαιούχους με συνολικό ποσό πληρωμής 626.520,18 ευρώ.

Επίσης ολοκληρώθηκε η αποστολή παρτίδας προς πληρωμή για τη ΔΡΑΣΗ 1.1 «Βιολογική Γεωργία (3η πληρωμή έτους 2013)» και αφορά 13 δικαιούχους με συνολικό ποσό πληρωμής 28.703,93 ευρώ.

«Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη για 64 συμπολίτες μας παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στην Βιολογική Γεωργία και Κτηνοτροφία. Φυσικά αναμένουμε την έγκριση και άλλων πληρωμών που εκκρεμούν ώστε να ενισχυθεί περισσότερο το τοπικό εισόδημα και να στηριχθεί η παραγωγική διαδικασία. Συνεχίζουμε τη συνεργασία με τους παραγωγούς αλλά και το Υπουργείο για το καλό της Αιτωλοακαρνανίας», δήλωσε σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, κ. Χριστίνα Σταρακά.

Διαβάστηκε 1212 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.