Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:32 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 17:48

Ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων & αξεσουάρ από τους Προσκόπους του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων υλοποιεί με την ευγενική χορηγία της Vodafone το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ.

Από το 2008, κάθε χρόνο και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τα Προσκοπικά Συστήματα σε όλη την Ελλάδα συγκεντρώνουν συσκευές & αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων. Τον Μάρτιο κάθε έτους παραδίδουν ό,τι έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν στο κατάστημα της Vodafone της περιοχής τους προκειμένου να ανακυκλωθεί. Παίρνουν μία καρτέλα στην οποία έχουν εγγραφεί οι ποσότητες και τα είδη που παρέδωσαν προς ανακύκλωση και με αυτήν μπαίνουν αυτόματα σε μία λίστα από την οποία στο τέλος αναδεικνύονται τα 20 πρώτα Προσκοπικά Συστήματα που ανακύκλωσαν τα περισσότερα αντικείμενα.

Σε ειδική τελετή απονομής βραβεύονται τα 20 Προσκοπικά Συστήματα, όπου και παραλαμβάνουν ένα συμβολικό δώρο ως ανταμοιβή για την ενσυνείδητη προσπάθειά τους να συμβάλλουν μέσω της ανακύκλωσης, στην προστασία και καλυτέρευση του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Σημείο συγκέντρωσης υλικών: Προσκοπικό Κέντρο Δραστηριοτήτων 
                                                     Εργ. κατοικίες Αγ. Ιωάννη
Διαβάστηκε 1119 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 12:23
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.