Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:07 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 17:39

New Single | Simon Le Grec - Your Body

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατεβάστε το τραγούδι ΕΔΩ

[DJs] Κατεβάστε τα remixes και το extended mix ΕΔΩ

Κατεβάστε όλα τα αρχεία μαζί με το εξώφυλλο και το δελτίο τύπου ΕΔΩ

Ακούστε το κομμάτι:

http://www.youtube.com/watch?v=I3BIIJouaj0

Η Sound Best εγκαινιάζει τη λειτουργία του νέου της sub-label Uttermost με την κυκλοφορία ενός δροσερού summer breakbeat από τον μαέστρο του είδους, τον Γερμανό παραγωγό Simon Le Grec! Το “Your Body” αποτελεί το closing release για το καλοκαίρι που φεύγει αλλά και συγχρόνως τον καλύτερο τρόπο να υποδεχθούμε δυναμικά το φθινόπωρο.

Η τρέχουσα χρονιά θεωρείται ως η πιο επιτυχής στην καλλιτεχνική πορεία του Simon Le Grec μέχρι τώρα στην 20ετή παρουσία του στη δισκογραφία, καθώς δεν ήταν λίγες οι δουλειές του που συμπεριλήφθηκαν στα κορυφαία downtempo, breaks και house charts αντίστοιχα των γνωστότερων ψηφιακών πλατφόρμων όπως Beatport, Juno, Music-Worx, κ.α. ενώ το “Your Body” έρχεται λίγο καιρό μετά από την ανακοίνωση ότι ο Simon Le Grec βρίσκεται μέσα στους κορυφαίους 10 chill-lounge παραγωγούς σε όλη την υφήλιο!

 

Διαβάστηκε 2473 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 11:59
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία