Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:26 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 13:13

Συλληπητήρια απο τον Σύνδεσμο Γεωπόνων Αιτωλίας και Ακαρνανίας για τον χαμό του συναδέλφου τους Δημήτρη Λουρόπουλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τον χαμό του συναδέλφου ΛΟΥΡΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Θεοδώρου που κηδεύεται την Παρασκευή  21 Σεπτεμβρίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αγρινίου, το ΔΣ του Συνδέσμου Γεωπόνων Αιτωλίας και Ακαρνανίας εκφράζει την βαθιά λύπη του.

Ο κ. Λουρόπουλος  υπηρέτησε τον γεωπονικό χώρο με ήθος, επιστημονική κατάρτιση και συνέπεια.  Ήταν στυλοβάτης της αγροτικής ανάπτυξης του νομού και  όλοι γνωρίζουν ότι συνέβαλε τα μέγιστα μέσα από το κατάστημα γεωργικών εφοδίων που διέθετε στο Αγρίνιο.  Όλοι  οι αγρότες του Αγρινίου και οι καπνοπαραγωγοί της περιοχής έχουν ένα καλό λόγο να πουν για τον γεωπόνο και επιστήμονα Δημήτρη Λουρόπουλο που για 50 χρόνια τους στήριξε με όλες του τις δυνάμεις.

Οι γεωπόνοι του νομού λένε ότι ήταν ένας από τους καλύτερους «δασκάλους τους».

Σε έκτακτη συνεδρίαση, το ΔΣ του Συνδέσμου, αποφάσισε αντί για κατάθεση στεφάνου, να ενισχύσει το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγιά Ελεούσα» με το χρηματικό ποσό των 100 Ευρώ.

Στην σύζυγο του, τα παιδιά του και τους οικείους του, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Το ΔΣ του Συνδέσμου Γεωπόνων Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαβάστηκε 909 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.