Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 20:49

Εορτασμός της Αγίας Μαρίνας στην Καμαρούλα Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εορτή της Αγίας Μαρίνας είναι σήμερα και γιορτάζει το ξωκλήσι στην Καμαρούλα του δήμου Αγρινίου. Συνεχίζεται σήμερα για τρίτη συνεχόμενη μέρα η προσέλευση του κόσμου στο γραφικό ξωκλήσι που βρίσκεται σε ένα από τα υψηλότερα σημεία της περιοχής με εξαιρετική θέα, που μπορεί κανείς εύκολα να δει την πόλη του Αγρινίου, την Μακρυνεία, τις λίμνες Τριχωνίδας και Λυσιμαχείας, τον κάμπο ολόκληρης της περιοχής, αλλά και μεγάλο κομμάτι του ορεινού όγκου του δήμου .

Η προσέλευση των προσκυνητών ξεκινάει από το πρωί ως αργά το βράδυ και είναι συνεχής. Οι περισσότεροι εξ αυτών αναπαύονται στο ξωκλήσι, απολαμβάνοντας την θέα και την δροσιά που υπάρχει, αφού κατόπιν πρωτοβουλίας του εφημέριου Αρχιμανδρίτη Καλλίνικου Γεωργιάδη, εκτός από τις εργασίες προετοιμασίας που έγιναν, ο δήμος Αγρινίου απέστειλε μεγάλο αριθμό καθισμάτων για να καλυφθούν οι ανάγκες των προσκυνητών, αφού στο ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας ανέκαθεν συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου.

Κων/νος Χονδρός

πηγή: http://sinidisi.gr

Διαβάστηκε 4300 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 20:57
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.