Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:42 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 20:04

Σεμινάρια Αισθητικής και Περιποίησης Νυχιών στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επειδή ποτέ δεν είναι αργά να ασχοληθεί κάποιος με την περιποίηση νυχιών επαγγελματικά ή ακόμη και ερασιτεχνικά, η Ivana Kondeva πραγματοποιεί μια σειρά από σεμινάρια που παρέχουν πιστοποίηση για Σπουδές Μανικιούρ – Πεντικιούρ – Nail Design – Τεχνητών Νυχιών.

Τα Σεμινάρια ξεκινούν τον Οκτώβρη στο Ivana’s Nails, ενώ οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη. Παρέχουν την ολοκληρωμένη εκμάθηση των τεχνικών που αφορούν τις εφαρμογές περιποίησης των άκρων. Τα ταχύρυθμα σεμινάρια πραγματοποιούνται στα studios αισθητικής του Ivana’s Nails στο Αγρίνιο με τον ανάλογο εξοπλισμό και με χρήση προϊόντων επιλεγμένων εταιρειών. Στα στούντιο ταχύρρυθμης παρουσίασης κάθε τεχνικής θα μάθετε στην πράξη, τα πάντα για το μανικιούρ, το πεντικιούρ, καθώς επίσης και όλες τις σύγχρονες τάσεις της ομορφιάς στο νύχι. Η Ονυχοπλαστική είναι η εφαρμογή νυχιών από τεχνητή ύλη στα φυσικά νύχια με επένδυση από gel, ακρυλικό, ημιμόνιμο βερνίκι ή μετάξι. Σαν αποτέλεσμα δεν διαφέρουν από τα φυσικά νύχια, η δε μέθοδος που χρησιμοποιείται επιτρέπει στα φυσικά νύχια να αναπτύσσονται.

Διδάσκονται:
-Gel
-Μετάξι
-Ακρυλικό
-Ημιμόνιμο
-Διακόσμηση
-Φόρμα
-Ψεύτικα νύχια – Tips
-Συντήρηση
-Αφαίρεση
-Μόνιμο Γαλλικό

Υγιεινή και ασφάλεια
-Απολύμανση & Αποστείρωση εργαλείων
-Κανόνες Υγιεινής

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο 6982922750.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 2716 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.