Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 20:15

Συναυλία στην παραλία της Ακράτας κάτω απο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι με συμμετοχή του Αγρινιώτη Τραγουδοποιού Βασίλη Κολοβού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πανσέληνος του Αυγούστου για φέτος το καλοκαίρι και μια παρέα μουσικών και φίλων οργανώνει μια αυτοσχέδια συναυλία στην παραλία της Ακράτας για μια ακόμη φορά.

Είναι Δευτέρα βράδυ 7 Αυγούστου 2017. Το φεγγάρι φωτίζει την θάλασσα δημιουργώντας τον δρόμο του φεγγαριού. Το ειδυλιακό σκηνικό της φύσης είναι έτοιμο. Κόσμος πολύς έχει μαζευτεί στην παραλία και πολλές "φωνές" περιμένουν στην σειρά να πάρουν το μικρόφωνο. Ο ήχος απο τον παφλασμό των κυμάτων αρχίζει να σκεπάζεται απο τα τραγούδια και τις μελωδίες.  

akrata paralia

Εκεί ανάμεσα στους τραγουδιστές και ο Αγρινιώτης τραγουδοποιός Βασίλης Κολοβός (vKolovos.gr). Με το ξεχωριστό ταμπεραμέντο του στις LIVE εμφανίσεις ερμηνεύει το τραγούδι "Ενα Καράβι" που πρωτοτραγούδησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και μερικά ακόμη.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί ...


ΑΝΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ !!!

vKolovos.gr

Διαβάστηκε 13758 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 01:34
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.