Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:59 μμ
 
wm small
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 13:18

Τετάρτη 23 Αυγούστου : Η Μελίνα Ασλανίδου στη Μυτιλήνη - Κτήμα Οινοφόρος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κτήμα Οινοφόρος  υποδέχεται την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017 την Μελίνα Ασλανίδου σε μία ξεχωριστή εμφάνιση.

ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

Στο Δρόμο - Καλοκαίρι 2017

 «H φωνή μου τραγούδι του δρόμου»

Η Μελίνα Ασλανίδου, αγαπά το καλοκαίρι! Και ο καλοκαίρι αγαπά τη Μελίνα!

Με μία  βαλίτσα γεμάτη από τραγούδια, μουσική, ενέργεια, αγάπη και φως «βγαίνει στον δρόμο» για να συναντήσει τους αγαπημένους της φίλους στη Μυτιλήνη, στο κτήμα Οινοφόρος την Τετάρτη 23 Αυγούστου.

« Το καλοκαίρι είμαστε όλοι πιο «ανοιχτοί» πιο έτοιμοι να νιώσουμε κοντά ο ένας με τον άλλο. Είναι και όλοι αυτοί οι υπέροχοι συναυλιακοί χώροι που έχουμε στην Ελλάδα που πολλαπλασιάζουν το συναίσθημα. Ερχόμαστε περισσότερο σε επαφή μεταξύ μας σε ένα αλισβερίσι ενέργειας. Κοντά στη φύση, τον ουρανό, την θάλασσα και την γη η διάθεσή είναι εντελώς διαφορετική, ακόμη και τα τραγούδια είναι σα να είναι πιο «μεγάλα» πιο «γεμάτα». Νιώθω πως οι συναυλίες το καλοκαίρι είναι πολύ ξεχωριστές από μόνες τους είναι ευλογημένες όπως και ο τόπος μας και οι ψυχές μας»

Η Μελίνα είναι ο δικός μας άνθρωπος ! Για αυτό και δεν είναι τυχαίος ο τίτλος του πρόσφατου της cd «Με φωνάζουνε με το μικρό μου» που άγγιξε πλατινένιες πωλήσεις. Είναι η Μελίνα της καρδιάς μας, που πάντα μας συγκινεί με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία. Στην σπουδαία πορεία της ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στο ποιοτικό σύγχρονο τραγούδι, τις ρίζες και την παράδοση αλλά και το «καθαρόαιμο» λαικό φάσμα, κάτι που απέδειξε με την κυκλοφορία ένος νέου live άλμπουμ που περιλαμβάνει 13 εκτελέσεις διαχρονικών επιτυχιών του σπουδαίου συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου με τη Μελίνα Ασλανίδου, όπως «Της καληνύχτας τα φιλιά», «Μια γυναίκα μπορεί», «Ζήλεια μου», «Δεν υπάρχουν άγγελοι», «Άιντε μάτια μου γλυκά», «Νύχτα στάσου», «Αν πεθάνει μια αγάπη» και άλλα. 

Με καινούρια μπάντα, μια παρέα εξαιρετικών μουσικών, θα ηλεκτρίσει την σκηνή του κτήματος Οινοφόρου την Τετάρτη 23 Αυγούστου, με ένα πρόγραμμα «Προσωπική Επιλογή», από αγαπημένα της τραγούδια.

Με τραγούδια που αγαπήθηκαν, από το «Τι σου έκανα και πίνεις» και το «Λάθος», μέχρι τα «Καλοκαίρι αγκαλιά μου» , «Να με δικαιολογήσεις», «Μες το σπίτι δεν μένει κανείς» την Νο1 επιτυχία της χρονιάς «Νερό και Χώμα» (με τους Stavento), η Μελίνα Ασλανίδου, από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της, ερμηνεύει και συγκινεί, τραγουδά και καθηλώνει, σε μια απόλυτη αμφίδρομη σχέση με τους θεατές…

Μαζί της:

Ντίνος Γεωργούντζος / ενορχηστρώσεις, πιάνο

Ανδρέας Καραντίνης / μπουζούκι

Γιώργος Τσοκάνης / πλήκτρα

Θοδωρής Μίσκας / κιθάρες

Λεωνίδας Κυρίδης / μπάσο

                                   

-------------
Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017  ώρα 22:00
Κτήμα Οινοφόρος 
Μελίνα Ασλανίδου 
Δ/νση: Καρά Τεπέ – Μυτιλήνη Τ.Κ. 81100
Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 22510 44738, 6949544276 & 6974197399
Ώρα έναρξης: 10:00μ.μ. - τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων:
  • στην αρχή της αγοράς(Ερμού 4)
  • Μουσικό Καφενείο(Λαδάδικα)
  • Κατάστημα AROMA(Ερμού 109)
  • Ψητοπωλείο “Κάτι ψήνεται”(Ελευθερίου Βενιζέλου 22)
με την ευγενική υποστήριξη του Lesvosnews.net

Διαβάστηκε 2498 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.