Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 21:21

Τρελά κόλπα που δεν γνωρίζετε ότι χρησιμοποιούνται στις διαφημίσεις (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τίποτα δεν μοιάζει τόσο καλό στην πραγματική ζωή όσο στη διαφήμιση. Είναι πολλοί οι άνθρωποι εκεί έξω που επιλέγουν και τρώνε τα τρόφιμά τους μόνο και μόνο επειδή τους έκανε κλικ στο μάτι η ομορφιά της εικόνας.

Εξού και η δουλειά του διαφημιστή, ναι: Όσο καλύτερα στο πουλήσει (ώστε να το αγοράσεις) τόσο πιο αποδοτικός είναι στη δουλειά του. Θα εκπλαγείτε μόλις μάθετε, παρακάτω, τους τρόπους και τα απίστευτα κόλπα που χρησιμοποιούν οι διαφημιστές όταν πρόκειται να φωτογραφηθεί ένα αντικείμενο για διαφημιστικούς λόγους…

1. Προφανώς και έχετε παρατηρήσει στις διαφημίσεις πόσο λάμπουν τα φρούτα ε; Το τρικ εδώ είναι πως με ένα αποσμητικό σπρέι προσθέτουν τη λάμψη αυτή! Μερικοί βάζουν και λακ!

2. Το απλό σιρόπι στις τηγανίτες, είναι η αλήθεια, απορροφάται πολύ γρήγορα… Εκτός κι αν βάλουν λάδι αυτοκινήτου!

3. Να ξέρετε πως στις διαφημίσεις για μεγάλες αλυσίδες fast food χρησιμοποιείται βερνίκι παπουτσιών στο μπιφτέκι έτσι ώστε και καλά να φαίνονται πάνω του σημάδια από σχάρα! Κι αυτό γιατί ένα ψιλοωμό μπιφτέκι δείχνει πιο ζουμερό έτσι!

4.  Ένα θαλασσινό πιάτο, είναι η αλήθεια, χάνει πολύ εύκολα την παρουσίασή του μιας και είναι φρέσκο και πρέπει να καταναλωθεί πολύ γρήγορα… Με ένα μείγμα από νερό και γλυκερίνη όμως το κρατάνε «ζωντανό» για πολλή ώρα! Οι φωτογράφοι πάντα…

5. Λίγα λεπτά για να μαγειρευτούν τα noodles, λίγα και για να στεγνώσουν! Με σιρόπι γλυκόζης όμως μένουν λαμπερά για κάμποση ώρα…

6. Για να διατηρήσουν το κέικ ξηρό κάνουν την εξής πατέντα: Στερεώνουν τα κομμάτια με οδοντογλυφίδες βάζοντας στο ενδιάμεσο χαρτόνι!

7. Για να τραβήξουν οι φωτογράφοι την κατάλληλη φωτογραφία από ένα γάλα, έναν καφέ ή μια μπύρα προσθέτουν υγρό πιάτων κι αυτό ώστε να δημιουργηθεί ένας σταθερός αφρός που θα φαίνεται ελκυστικός και συγχρόνως  φυσικός!

8. Λιωμένες πατάτες αντί για παγωτό; Nαι, κι αυτό γιατί το παγωτό λιώνει πολύ γρήγορα! Έτσι αντικαθιστούν το παγωτό με έναν χρωματιστό πουρέ!

9. Σε αντίθεση με τη σαντιγί ο αφρός ξυρίσματος δεν λιώνει κι αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι φωτογράφοι! 

10. Με τόσα φώτα κατά την φωτογράφηση ο πάγος λιώνει πάρα πολύ γρήγορα. Έτσι έχουν εφευρεθεί τα ψεύτικα παγάκια!

11. Τα δημητριακά απορροφούνται γρήγορα στο γάλα, έτσι καλύπτοντας το μπωλ με μια λεπτή μεμβράνη βάζουν πάνω λευκή κόλλα και ύστερα τοποθετούν τα δημητριακά! Φοβερό;

12. Οι φυσαλίδες διοξειδίου του άνθρακα εξαφανίζονται πολύ γρήγορα από τα αναψυκτικά έτσι και οι φωτογράφοι προσθέτουν αντιόξινα χαπάκια που προκαλούν χημική αντίδραση και έτσι οι φυσαλίδες επανεμφανίζονται!

13. Τα κοτόπουλα στη διαφήμιση δεν είναι μαγειρεμένα στη σχάρα! Έτσι τα υποβάλλουν σε μια ελάχιστη θερμική επεξεργασία, τα ζωγραφίζουν και στη συνέχεια γεμίζουν το εσωτερικό τους με… χαρτί τουαλέτας!

14. Για να δημιουργήσουν την τέλεια συνοχή οι φωτογράφοι προσθέτουν λιωμένο κερί στα διαφορετικά χρώματα σάλτσας.

15. Πρέπει να ξέρετε πως τα τρόφιμα της διαφήμισης ΔΕΝ είναι ζεστά εκείνη τη στιγμή. Προφανώς και δημιουργούν τεχνητό ατμό ώστε να φαίνονται ζεστά. Οι τρόποι είναι δυο:

α) βρέχοντας μπάλες από βαμβάκι τις τοποθετούν γύρω από το πιάτο και έπειτα το βάζουν στο φούρνο μικροκυμάτων, έτσι και βγαίνει ο ατμός όπως θα δείτε στη μεγάλη φωτό από κάτω.

β) φυσικά και υπάρχει και η ειδική συσκευή προσομοίωσης ατμού…

rise.gr

Διαβάστηκε 2183 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.