Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:34 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 22:52

Δημήτρης Σπυριδάκης – Νέο Άλμπουμ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δημήτρης Σπυριδάκης – Νέο Άλμπουμ

Τίτλος: Δημήτρης Σπυριδάκης

Εταιρεία: Keys Records

Ο Κρητικός τραγουδοποιός, Δημήτρης Σπυριδάκης, στο νέο του άλμπουμ με τίτλο το όνομα του ερμηνεύει 16 προσωπικές συνθέσεις ενορχηστρωμένες από τον ίδιο σε στίχους των: Δέσποινα Σπαντιδάκη, Κατερίνα Αεράκη, Διαμαντής Παππάς, Ειρήνη Γωνιανάκη, Γιάννης Θεοδωράκης, Γιάννης Αυγενάκης (Παπόγιαννος), Θάλεια Μπιρικάκη, Μιχάλης Σφακιωτάκης, Άννα Χατζιδάκη, Νικηφόρος Νικόλαος και Δέσποινα Αξιώτη.

Τα τραγούδια του Δημήτρη, σαφώς επηρεασμένα από την Κρητική του καταγωγή, αντανακλούν τόσο την μουσική του παιδεία όσο και την αγάπη με την οποία προσεγγίζει τις μουσικές του καταβολές δημιουργώντας ένα προσωπικό ήχο με διάχυτο λυρισμό.

Ξεχωρίζουν τα τραγούδια “Ποιο από τα δύο σου πρόσωπα” και “Τα πάντα θα έδινα”

Ακούστε τα και αφήστε τα να σας ταξιδέψουν!

Αργύρης Ναστόπουλος
Keys Records
General CEO
Τηλ: 211 0128248 (Εσ: 3)
Κιν: 6982 178813
Λ. Συγγρού 203, Αθήνα
www.keysrecords.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστηκε 2133 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.