Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 18:51

«5 βιβλία από τη σειρά Μεταίχμιο Pocket» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 24 Αυγούστου από το vivlio-life, και τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κέρδισαν.

Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο θα προσφέρει στους αναγνώστες του πέντε (5) αντίτυπα από τη σειρά Μεταίχμιο Pocket

Η σειρά ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ pocket αποτελείται από αγαπημένα βιβλία γνωστών συγγραφέων -έργα ελληνικής και μεταφρασμένης λογοτεχνίας, κλασικά που άφησαν εποχή και άντεξαν στον χρόνο, συναρπαστικές αστυνομικές περιπέτειες, συγκλονιστικές βιογραφίες και μαρτυρίες- που επανακυκλοφορούν σε μικρό, βολικό σχήμα, με πολύ χαμηλή τιμή από μόλις 5,50 έως 9,90 €.

Η σειρά δημιουργήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των σύγχρονων αναγνωστών, αγαπήθηκε αμέσως και έγινε ανάρπαστη ακριβώς διότι γεννήθηκε από την ιδέα ότι το διάβασμα δεν πρέπει να αποτελεί προνόμιο: τα βιβλία τσέπης είναι για όλους, δεν προορίζονται για το ράφι και μας ακολουθούν παντού: στην πόλη, στον δρόμο, στο τρένο, στο μετρό, στο λεωφορείο, στις διακοπές.

Camilla Lackberg
Η γοργόνα (Μεταίχμιο Pocket) (1)

Harlan Coben
Μου λείπεις (Μεταίχμιο Pocket) (1)

Michael Ledwidge, James Patterson
Παιχνίδι με τη φωτιά (Μεταίχμιο Pocket) (1)

Jo Nesbo
Ο κοκκινολαίμης (Μεταίχμιο Pocket) (1)

Arne Dahl
Ομάδα Άλφα 2: Μίσος και αίμα (Μεταίχμιο Pocket) (1)

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Camilla Lackberg
Η γοργόνα (Μεταίχμιο Pocket)

Λίγα λόγια για το βιβλίο

ΤΟ ΕΚΤΟ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΤΗΣ CAMILLA LACKBERG ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΠΑΤΡΙΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΙΚΑ
20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Ένας άντρας εξαφανίζεται μυστηριωδώς από τη Φιελμπάκα. Παρά τις επίμονες προσπάθειες του Πάτρικ και των συναδέλφων του, κανείς δεν γνωρίζει αν ζει ή αν πέθανε. Τέσσερις μήνες αργότερα ανακαλύπτουν το πτώμα του, κοκαλωμένο μες στον πάγο. Η υπόθεση περιπλέκεται όταν ο πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας Κρίστιαν Τιντέλ, τον οποίο η Ερίκα έχει βοηθήσει με το βιβλίο του, αρχίζει να λαμβάνει ανώνυμα απειλητικά γράμματα. Ο Κρίστιαν είναι στο κατώφλι της μεγάλης επιτυχίας με το μυθιστόρημά του Η γοργόνα όταν λαμβάνει ένα ακόμα μήνυμα στη διάρκεια του πάρτι παρουσίασης του βιβλίου του. Ο νεαρός συγγραφέας καταρρέει μπροστά στην Ερίκα, και ενώ προσπαθεί να υποτιμήσει τη σημασία του γεγονότος, η Ερίκα αναλαμβάνει δράση∙ παίρνει το γράμμα και το δείχνει στον Πάτρικ. Εδώ και καιρό η Ερίκα έχει καταλάβει ότι κάτι βασανίζει τον Κρίστιαν και ανησυχεί γι’ αυτόν, ενώ ο Πάτρικ συνειδητοποιεί ότι ο Κρίστιαν διατρέχει μεγάλο κίνδυνο – κάποιος τρέφει βαθύ και άσβεστο μίσος γι’ αυτόν και δεν θα διστάσει να κάνει τις απειλές του πραγματικότητα.
Το βιβλίο εκδόθηκε στη Σουηδία τον Μάιο του 2008 και ήταν το απόλυτο μπεστ σέλερ του καλοκαιριού. Έχει πουλήσει περισσότερα από 500.000 αντίτυπα.

Harlan Coben
Μου λείπεις (Μεταίχμιο Pocket)

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Είναι ένα συνηθισμένο προφίλ σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών. Γιατί τότε η αστυνομικός Κατ Ντόνοβαν καταρρέει όταν παρατηρεί τη φωτογραφία που το συνοδεύει; Ο άνδρας δεν είναι άλλος από τον πρώην αρραβωνιαστικό της τον Τζεφ, που της ράγισε την καρδιά πριν από δεκαοχτώ χρόνια.
Ο κόσμος της εκρήγνυται και συναισθήματα που επί χρόνια αγνοούσε ξυπνούν και τη συγκλονίζουν. Υπάρχει ακόμη ελπίδα για τη σχέση τους; Καθώς η Κατ διαπιστώνει πως μια δεύτερη ευκαιρία με τον Τζεφ είναι όλο και πιο φευγαλέα, μπλέκεται σε μιαν έρευνα που θέτει σε αμφισβήτηση τις πιο βαθιές της βεβαιότητες. Ζωές κινδυνεύουν, μεταξύ των οποίων και η δική της, και θα για να τις σώσει και να σωθεί θα πρέπει να καταδυθεί στην προσωπική της κόλαση…

Michael Ledwidge, James Patterson
Παιχνίδι με τη φωτιά (Μεταίχμιο Pocket)

Λίγα λόγια για το βιβλίο

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΪΚΛ ΜΠΕΝΕΤ, ΕΝΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ. ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΚΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήταν μόνο το πρώτο θύμα. Μετά τον μυστηριώδη θάνατό της, οι ισχυρότεροι άνθρωποι του πλανήτη συγκεντρώνονται στη Νέα Υόρκη για την κηδεία της. Και τότε συμβαίνει το αδιανόητο: μεγιστάνες του πλούτου, πολιτικοί και διάσημοι αστέρες συλλαμβάνονται όμηροι βάσει ενός πανούργου, θανάσιμου σχεδίου.
Οι αρχές ζητούν τη συνδρομή του ντετέκτιβ Μάικλ Μπένετ, ο οποίος αντιμετωπίζει τώρα μια άκρως δυσοίωνη πρόκληση: έναν αδίστακτο εγκληματία που σκοτώνει ανενδοίαστα και ανταποδίδει όλα τα χτυπήματα της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης και του FBI εναντίον του. Ενώ η ανθρωπότητα παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα και η ένταση κορυφώνεται, ο Μπένετ οφείλει να σκεφτεί άμεσα λύση – αλλιώς θα θεωρηθεί υπεύθυνος για το μεγαλύτερο φιάσκο όλων των εποχών.

Jo Nesbo
Ο κοκκινολαίμης (Μεταίχμιο Pocket)

Λίγα λόγια για το βιβλίο

30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

1944: Στα χαρακώματα έξω από το Λένινγκραντ, στο Ανατολικό Μέτωπο, μια χούφτα Νορβηγοί με γερμανικές στρατιωτικές στολές πολεμούν για έναν ιερό σκοπό: μια ελεύθερη Νορβηγία. Προέρχονται από εντελώς διαφορετικό κοινωνικό και πολιτικό μπαγκράουντ. Ο πιο τολμηρός απ’ όλους ο Daniel Gudeson πέφτει νεκρός από σφαίρα και το σώμα του θάβεται σ’ έναν ομαδικό τάφο. Λίγο καιρό αργότερα, σ’ ένα στρατιωτικό νοσοκομείο της Βιέννης ένας τραυματίας νοσηλεύεται με το όνομα Daniel Gudeson. Εκεί θα γνωρίσει τον έρωτα στο πρόσωπο της Helene, μιας νοσοκόμας. Όταν ο τραυματίας λαμβάνει φύλλο πορείας για το νότιο τμήμα του Ανατολικού Μετώπου, δηλαδή ένα εισιτήριο με προορισμό τον θάνατο, αυτός και η Helene θα σχεδιάσουν την απόδρασή τους.
1999: Ένας γεράκος περιπλανιέται στους δρόμους του Όσλο. Λίγο πριν ο γιατρός του του έχει ανακοινώσει ότι του απομένουν λίγοι μήνες ζωής. Σκέφτεται τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Ξέρει πως έχει μια τελευταία αποστολή να ολοκληρώσει πριν πεθάνει.

Ο Χάρι Χόλε πυροβολεί λόγω παρεξήγησης έναν αμερικανό μυστικό πράκτορα στη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου Κλίντον στη Νορβηγία. Ενώ περιμένει την ταπεινωτική αποπομπή του από το αστυνομικό σώμα, ο Χόλε μετατίθεται στην αντιτρομοκρατική (αλλιώς POT) και παίρνει προαγωγή. Τον χώνουν σε ένα ανήλιαγο γραφείο και ξεφυλλίζει αναφορές για υποθέσεις χαμηλής προτεραιότητας. Η περίπτωση που πέφτει στα χέρια του όμως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: μια συμμορία εμπόρων όπλων έχει πιθανότατα δεσμούς με παλιούς και νέους Ναζί. Ένας βετεράνος του Ανατολικού Μετώπου του Β’ Παγκόσμιου πολέμου βρίσκεται δολοφονημένος και ο Χάρι Χόλε βρίσκει στοιχεία που τον συνδέουν όχι μόνο με το παρόν και το πρόσφατο παρελθόν, αλλά και με το εγγύς μέλλον και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό…

Arne Dahl
Ομάδα Άλφα 2: Μίσος και αίμα (Μεταίχμιο Pocket)

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η δεύτερη περιπέτεια της ομάδας Α μετά το Misterioso.

Ένας σουηδός κριτικός λογοτεχνίας με διασυνδέσεις στις ΗΠΑ σκοτώνεται κατά τον πλέον διαβολικό τρόπο σε ένα αποθηκάκι του αεροδρομίου Νιούαρκ, έξω από τη Νέα Υόρκη. Το αεροπλάνο της SAS από τη Στοκχόλμη είναι γεμάτο, αλλά τώρα υπάρχει μια θέση ελεύθερη και ο δολοφόνος την κλείνει. Το μόνο που γνωρίζει η σουηδική αστυνομία είναι ότι ένας ασυνήθιστα βίαιος δολοφόνος επιβαίνει σε ένα αεροπλάνο με προορισμό τη Στοκχόλμη. Αλλά δεν ξέρουν ποιος είναι. Μια ειδική μονάδα από την Εθνική Υπηρεσία Έρευνας Εγκλημάτων πηγαίνει στο αεροδρόμιο της Αρλάντα. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενότατα. Η Σουηδία ετοιμάζεται να εισαγάγει έναν αμερικανό κατά συρροή δολοφόνο…

Διαβάστηκε 3286 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.