Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017 22:33

Η Emily Ratajkowski διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές της Ελλάδας (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Emily Ratajkowski, διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές της Ελλάδας, καθώς φαίνεται να είναι ξετρελαμένη με τον ήλιο, τη θάλασσα και τα τοπία της χώρας μας. Η στάρλετ του Χόλιγουντ, δεν σταματά να «ανεβάζει» φωτογραφίες στο Instagram της, από τη Σαντορίνη και την Κρήτη, όπου βρίσκεται για διακοπές. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε, πως το «καυτό» αυτό κορίτσι, έχει περισσότερους από 7,5 εκατ. Followers στο Instagram, οι οποίοι βλέπουν και ζηλεύουν τα τοπία της Ελλάδας.  Σήμερα, η Emily ξαναχτύπησε αναρτώντας το κορμί της με μικροσκοπικό μπικίνι, καθώς αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο της Σαντορίνης. 

Το πρώην κορίτσι της Disney, ξεκίνησε πριν περίπου μία εβδομάδα να διαφημίζει την Ελλάδα, ποστάροντας τις ομορφιές του νησιού, μαζί με τις δικές της, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε πανικό με μια γυμνή φωτογραφία της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Αφού λοιπόν, έκανε ένα διάλειμμα, βουτώντας σαν... χίπισα στα νερά του Μπάλου, η 25χρονη καλλονή, ανέβασε τρεις φωτογραφίες, στο instagram της, ανεβάζοντας εκ νέου πυρετό στους follower της.

Εδικά στην τελευταία, αφήνει τη φαντασία, ανδρών και γυναικών να οργιάσει, καθώς, ολόγυμνη, με ένα λευκό μπουρνούζι να την τυλίγει, παίζει με το φακό, ένα λευκό τριαντάφυλλο και τη μαγευτική θέα, γνωρίζοντας ότι προκάλεσε και πάλι «σεισμό».

Γεγονός παραμένει πάντως πως ένα από τα πιο σέξι κορίτσια του Χόλιγουντ επισκέφθηκε τη Σαντορίνη, «κόλλησε», όπως εκατομμύρια άλλοι και φροντίζει να το διαφημίσει, με έναν από τους καλύτερους τρόπους!

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 4347 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017 23:16
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.