Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:57 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 13:29

6ο KAZARMA music festival Μια μουσική γιορτή για νέα ταλέντα. Στην λίμνη Πλαστήρα (2-6/8/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για 6η χρονιά το μεγάλο μουσικό γεγονός της Θεσσαλίας
  
Ελάτε να τραγουδήσετε.
Ελάτε να αποδείξετε ότι αξίζετε. 
Ελάτε να σας ακούσουμε.
Τετάρτη 2 Αυγούστου έως Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

6ο KAZARMA music festival
Μια μουσική γιορτή για νέα ταλέντα
 
Για 6η συνεχή χρονιά και για πέντε βραδιές, πλάι σε μια από τις ωραιότερες λίμνες της Ευρώπης, κάτω από τον έναστρο ουρανό ετοιμάζουμε μαγικές στιγμές με ζωντανή μουσική από νέα ταλέντα στο ξενοδοχείο Kazarma Lake Resort & Spa στην Λίμνη Πλαστήρα.
Καθημερινά από την Τετάρτη 2 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 6 Αυγούστου ο Νίκος Μουρατίδης παρουσιάζει στο υπαίθριο θεατράκι του Kazarma Lake Resort & Spa διαγωνισμό νέων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων γιατί η ποιότητα στο χώρο της μουσικής του αύριο ανήκει στους νέους καλλιτέχνες του σήμερα!
Κάθε χρόνο, ο νικητής ή η νικήτρια κερδίζουν ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι γραμμένο από γνωστούς δημιουργούς, για να ξεκινήσουν την καριέρα τους. Μέχρι στιγμής οι δημιουργοί που συμμετείχαν στο Kazarma music Festival και έγραψαν τραγούδια για τους νικητές είναι: Στάμος Σέμσης/ Γιώργος Παυριανός, Τάκης Μπουγάς/ Πάνος Φαλάρας, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου / Ρεβέκκα Ρούσση, Αντρέας Λάμπρου/ Γιώργος Παυριανός και Σοφία Βόσσου/ Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.
Παράλληλα με το διαγωνιστικό μέρος κάθε βράδυ έχουμε και ένα διαφορετικό μουσικό show από γνωστούς τραγουδιστές αλλά και νέους καλλιτέχνες που τώρα ξεκινούν την καριέρα τους. Θέλουμε να υποστηρίξουμε όλα τα νέα ταλέντα γι'  αυτό θα έχουμε μαζί μας τους: Νίκο Μερτζάνο, Μαρούλα Κασκαβέλη, Γιώργο Παπαϊσιδώρου, Bozidis Brothers κ.α.

·         Κριτική επιτροπή:
  Julie Massino, Αντρέας Λάμπρου, Νίκος Μουρατίδης

·         Guest καλλιτέχνες Live:
  Θάνος Καλλίρης, Julie Massino

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Στείλτε εγκαίρως στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τις συμμετοχές σας αναγράφοντας: Ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο, e-mail, ποια ημέρα θέλετε να εμφανιστείτε (από Τετάρτη έως Σάββατο), μία φωτογραφία σας και τρία τραγούδια (με τους τόνους σας) που θέλετε να πείτε για να μάθει η ορχήστρα μας

 

Διαβάστηκε 1962 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.