Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 16:08

"Καινούργια μέρα" των Musicanti. Νεο τραγούδι και βιντεοκλίπ με Αγρινιώτικη συμμετοχή.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολο και πληθαίνουν οι μουσικές παραγωγές όπου σε κάποιο ρόλο συμμετέχει καλλιτέχνης σχετιζόμενος με το Αγρίνιο. Στο παρών τραγούδι και βίντεοκλιπ ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Γρηγόρης Αγραφιώτης που κατάγεται απο το Αγρίνιο πρωταγωνιστεί (στο βίντεοκλιπ) παίζοντας κιθάρα και ερμηνεύοντας το τραγούδι "Κανούργια μέρα" του συγκροτήματος Musicanti (του οποίου είναι και μέλος).

Ευχόμαστε καλό ταξίδι στην όμορφη αυτή μουσική δημιουργία και καλή συνέχεια στους συντελεστές.

Musicanti - Καινούργια μέρα | Musicanti - Kainourgia mera

“Musicanti”...εκεί που η μουσική συναντά το τραγούδι. Ο Γρηγόρης Αγραφιώτης και ο Πύρρος Πουλίτσας ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας καλούν σε ένα ταξίδι με οδηγό το λαούτο και την κιθάρα. Πότε σε παραδοσιακά, και άλλοτε σε μοντέρνα μουσικά μονοπάτια, ο πυρήνας των Musicanti συναντά στη διαδρομή του όργανα όπως το κοντραμπάσο, η ηλεκτρική κιθάρα το καχόν αλλά και το κλαρίνο, δημιουργώντας ιδιαίτερα ηχοχρώματα και καθορίζοντας πρωτότυπα μουσικά σταυροδρόμια.

Κυκλοφορεί απο την BLB Records

Συντελεστές:
Τραγούδι: Γρηγόρης Αγραφιώτης
Λαούτο, κιθάρες:Πύρρος Πουλίτσας
Βιολί: Δημήτρης Λόζος
Κλαρίνο: Δημήτρης Κουτής
Κρουστά: Δημήτρης Ρούσκας
Κοντραμπάσο: Δημήτρης Πήχας
Πιάνο: Γιώργος Στεφανής

Ηχογράφηση: Στούντιο Ηχόκηπος, Λαμία
Μίξη, digital mastering: Αβραμίδης Γιώργος (101 Sound Studios)
Video creation : Chris Malatos

 

Διαβάστηκε 2344 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 16:33
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής, σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή" και "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr