Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 13:51

Γνωστός ηλεκτρολόγος του Αγρινίου στον «Τροχό της Τύχης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον έφαγε το άγχος της μεγάλης  νίκης  και δεν μπόρεσε να πάει για τα πολλά λεφτά αλλά κι αυτά που πήρε δεν ήταν καθόλου άσχημα για την εποχή που ζούμε. Ο λόγος για τον ηλεκτρολόγο από το Αγρίνιο Δημήτρη Μαντζαφίνη που χθες έπαιξε στο πασίγνωστο τηλεπαιχνίδι «Ο Τροχός της Τύχης»!

Ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης τον ρώτησε για τα πάντα, για μπάλα, για Παναιτωλικό, για τη δουλειά και φάνηκε να «πηγαίνει» την καταγωγή του. Η συμπαρουσιάστρια Τζούλια Νόβα δεν χρειαζόταν να πει πολλά, αρκεί που ήταν εκεί… Οι ατάκες έδωσαν και πήραν με χαρακτηριστικές εκείνες όπως «ήρθε ο ηλεκτρολόγος από το Αγρίνιο και σας άλλαξε τα φώτα»!

Δυστυχώς για τον Δημήτρη μετά είχε και ατάκες όπως «να τρως ψαράκι να ανοίξει το ματάκι» ή «πνίγηκε από το κόκκαλο στην ψαρόσουπα αυγολέμονο»! Η αλήθεια είναι, βρε πατριώτη, ότι η ψαρόσουπα έτοιμη ήταν, σερβιρισμένη! Χτύπα την, τη ριμάδα!

mantza2

Δεν πειράζει, και τα 2.655 ευρουδάκια δεν είναι άσχημα για σκορ απλώς θα πέσουν να τον φάνε γνωστοί και φίλοι για δανεικά τον ηλεκτρολόγο! Πληροφοριακά τα λεφτά τα παίρνεις μετά από κάποιους μήνες από τα τηλεπαιχνίδια…

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2048 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.