Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:02 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 18:24

Η Δήμητρα Ταγιάννη στην InSideOut - Νέο Digital Single ΙΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΙΙ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η InSideOut Music Web Promotion με χαρά καλωσορίζει στο δυναμικό της τη Δήμητρα Ταγιάννη, που έχοντας μια μακρόχρονη μουσική πορεία με πολλές και σημαντικές συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό στο ενεργητικό της όπως με την Πάολα, τον Αντύπα, τον Άγγελο Διονυσίου, τον Νίκο Κουρκούλη, την Στέλλα Καλλή και πολλούς άλλους, έρχεται σήμερα και μας παρουσιάζει το νέο της Digital Single με τίτλο «Η Απόσταση», μια ροκ - λαϊκή μπαλάντα σε στίχους και μουσική της Νατάσας Κωνσταντίνου και ενορχήστρωση του Ρουσσέτου Δημητρόγλου, θέλοντας να συνεχίσει την διακεκριμένη και ανοδική της πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

Δήμητρα Ταγιάννη - Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Η όμορφη και ανήσυχη νεαρά θα σπουδάσει δημοσιογραφία, Αγγλικά και πληροφορική. Ταυτόχρονα θα ασχοληθεί ενεργά και με τον αθλητισμό. Συγκεκριμένα με το BeachVolley όπου θα διακριθεί και θα υπάρξει μέλος της Εθνικής μας ομάδας.

Στην συνέχεια σπουδάζει φωνητική τοποθέτηση και μυείται στο επαγγελματικό τραγούδι δίπλα στους καταξιωμένους Χρήστο Λυριτζή και Ιωάννη Σκουλά. `Eχει συνεργαστεί σε Ελλάδα και εξωτερικό με ονόματα όπως Πάολα, Αντύπας, Άγγελος Διονυσίου, Νίκος Κουρκούλης, Στέλλα Καλλή και πολλούς άλλους. Ευχάριστη έκπληξη  το δισκογραφικό της ντεμπούτο `Να πονάς` αφού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Διαβάστηκε 2262 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.