Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:40 μμ
 
wm small
Κυριακή, 02 Ιουλίου 2017 13:17

Ο Αιτωλοακαρνάνας, Γιάννης Προύντζος στο AgrinioTimes.gr: «Δεν υπάρχει χειρότερο να λες κάτι και να μην το κάνεις»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιάννης Προύντζος από μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική, καθώς το σχολείο του συμμετείχε σε πολιτικές εκδηλώσεις και διαγωνισμούς, έχοντας την τύχη αλλά και την τιμή να εμφανιστεί σε μικρή ηλικία στο πλευρό αρκετών καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Έχει λάβει μέρος σε εκπομπές, σε διαγωνισμούς, επίσης έχει κάνει θεατρολογία με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του σε μία παράσταση στην Εθνική Λυρική Σκηνή με σκηνοθέτη τον κ. Σακκά. Από τα 17 του χρόνια, όπου τελείωσε το σχολείο ακολούθησε το όνειρο του τραγουδιστή καταφέροντας να συνεργαστεί και επαγγελματικά με μεγάλους τραγουδιστές, φτάνοντας αισίως στην κυκλοφορία του 6ου του single με τίτλο «Μακριά και Αγαπημένοι».

Ο Παρασκευάς Μάζης και το AgrinioTimes.gr συνάντησαν τον Αιτωλοακαρνάνα, Γιάννη Προύντζο με τον ίδιον να απαντά πρόθυμα στις παρακάτω ερωτήσεις:

-Για αυτό που τον έκανε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική: Από μικρός είχα ξεκινήσει να ασχολούμαι με τη μουσική και το θέατρο. Τελικά, με κέρδισε το τραγούδι. Είμαι παιδί καλλιτεχνικής οικογένειας, καθώς ο αδερφός της μαμάς μου ήταν τραγουδιστής, αλλά και ο παππούς μου, από την πλευρά του πατέρα μου έψελνε στην εκκλησία του χωριού. Έτσι, με το που τελείωσα το σχολείο και ενώ είχα κάνει κάποια μαθήματα φωνητικής για δυο χρόνια ξεκίνησα επαγγελματικά το τραγούδι τον Σεπτέμβριο του 2004.

Φωτογραφία του χρήστη CENTRAL Cafe Bar - Amaliada.

-Για τις θετικές και τις αρνητικές στιγμές που τον έχουν σημαδέψει: Η κάθε δουλειά έχει και τα καλά της και τα κακά της. Το θετικό πράγμα που με σημάδεψε ήταν η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά το 2011, πολύ τρέξιμο και άγχος καθώς τα πάντα περνάγανε από τα χέρια σου. Αρνητικό, στη δουλειά μας είναι ότι κάποιες εταιρείες και άνθρωποι προσπαθούν να σε κοροϊδέψουν και να εκμεταλλευτούν κάποιες καταστάσεις. Δεν υπάρχει χειρότερο να λες κάτι και να μην το κάνεις.

-Για τα talent show και την απότομη στροφή των καναλιών εκ νέου σε αυτά: Θεωρώ, προνόμιο να έχουμε talent shows καθώς βλέπουμε καινούργια ταλέντα να εμφανίζονται στην επιφάνεια. Είναι σημαντικό να υπάρχει άνθηση μέσα στη μουσική καθώς είναι δείγμα πολιτισμού και φώτισης. Μακάρι, όλα τα παιχνίδια αυτά να αναδεικνύουν τους συμμετέχοντας και όχι τους κριτές γιατί σε πολλά βλέπουμε ακριβώς το αντίθετο.

Φωτογραφία του χρήστη FeelFamous.gr.

-Για τον ελεύθερο χρόνο και την αξιοποίηση αυτού: Στον ελεύθερο μου χρόνο προσπαθώ να ξεκουράζομαι και να γεμίζω τις μπαταρίες. Ασχολούμαι πολύ με τη δουλειά μου και θέλω να την εξελίσσω συνεχώς, όπως και με τη γυμναστική. Μία νέα ασχολία τους τελευταίους μήνες είναι ότι πηγαίνω και παίζω Escape Rooms κάτι το οποίο μου αρέσει πολύ.

Τέλος, θα ήθελα να πω ότι πριν 10 μέρες κυκλοφόρησε το μου τραγούδι με τίτλο Μακριά και Αγαπημένοι. Ελπίζω να σας αρέσει. Το καλοκαίρι θα με βρει σταθερά σε ένα μαγαζί στην Γλυφάδα κι αν μπορέσω θα κλείσω και κάποιες έξτρα εμφανίσεις σε περιοχές της Ελλάδας.

Φωτογραφία του Giannis Prountzos II.

Φωτογραφία του Giannis Prountzos II.

agriniotimes.gr

Διαβάστηκε 2187 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.