Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:33 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 18:40

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ - ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΆΓΓΙΞΕ ΜΕ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χρυσούλα Στεφανάκη

Άγγιξέ Με

Στίχοι: Αικατερίνη Τεμπέλη

Μουσική: Παναγιώτης Λιανός

Ακούστε το τραγούδι στο YouTube   : https://youtu.be/wamB85G6Reg

 Εδώ θα βρείτε το τραγούδι σε wav: Download

Η δισκογραφική εταιρεία Keys Records υποδέχεται και καλωσορίζει στη μουσική οικογένειά της, την αγαπημένη Χρυσούλα Στεφανάκη.

 «Άγγιξέ Με» είναι ο τίτλος του ολοκαίνουριου single της Χρυσούλας Στεφανάκη σε μουσική του Παναγιώτη Λιανού και στίχους της Αικατερίνης Τεμπέλη, το οποίο  αποτελεί  soundtrack της ομώνυμης ταινίας μικρού μήκους του Γιώργου Τριανταφύλλου, όπου και μετρά ήδη συμμετοχές σε παγκόσμιας εμβέλειας Φεστιβάλ:

  • Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αυστραλίας - The Phoenix Film Festival Melbourne
  • Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου - CreActive International Film Festival
  • Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας – ΑΣΤΟ – Επικοινωνούμε
  • Mediterranean Film Festival (MedFF) της Ιταλίας
  • Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου - Indiewise Film Festival στο Miami της Florida
  • Second Asia International (Wenzhou) Youth Short - Film Exhibition στο Πεκίνο
  • 6o Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας AIDFF
  • 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πειραιά, όπου και επιλέχτηκε για το Διαγωνιστικό του μέρος

Tο ''Άγγιξέ με'' τέθηκε υπό την αιγίδα της UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Είναι μία σπονδυλωτή ταινία 4 διαφορετικών ιστοριών, όπου πραγματεύεται τη δυναμική του αγγίγματος κι έχοντας ως αφετηρία τον άνθρωπο «χωρίς ταμπέλες», πραγματεύεται ουσιαστικές έννοιες όπως: ο ρατσισμός, η αποξένωση και η μοναξιά.

Με τις ξεχωριστές ερμηνείες τεράστιων «κεφαλαίων» του θεάτρου, όπως: Άννα Φόνσου, Ντίνος Καρύδης, Μίλλη Καραλή, Χρυσούλα Στεφανάκη, Πάντης Κούσης, Μαριαλένα Οικονομίδου, Βούλα Κώστα, Μαρία Βλάχου, Πάνος Κλαδης, Γιώργος Τριανταφύλλου, Χρύσα Ζούλη ,Σίμος Δρακόπουλος , Αικατερίνη Τεμπέλη, Ανθή Θεοχάρη, Χριστίνα Δημητριάδη, Μάρκος Τριανταφύλλου, Μαρία Γιουβάνη, Γιάννης Αποστολίδης, Ανδρέας Τριανταφύλλου.

« Από τους φόβους λύσε με, στην αγκαλιά σου κλείσε με . .

Κοίτα η ζωή μας περιμένει μπροστά . .

Κι αν σου φανώ παράλογη, η αγάπη μόνο μου άλλοθι . .

Έλα κοντά μου ξανά . . »

Η Ταινία  ΑΓΓΙΞΕ ΜΕ

https://www.youtube.com/watch?v=xt5vMsI2wJg

Ακούστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει!

Καλή ακρόαση!

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ

Η Χρυσούλα Στεφανάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Από πολύ μικρή στα 5 της μόλις χρόνια ξεκίνησε να παίζει πιάνο αυτοδίδακτη. Στα 6 της χρόνια ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, κιθάρας και θεωρίας και αρμονίας της μουσικής στο Ωδείο Απόλλων του Ηρακλείου Κρήτης τα οποία συνέχισε για 12 χρόνια. 
Αργότερα συνέχισε την μουσική της παιδεία με μαθήματα φωνητικής στο Ολυμπιακό Ωδείο Αθηνών. Στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά την προτοάκουσε ο Μανώλης Λιδάκης και την ίδια χρονιά συνεργάστηκαν μαζί σε καλοκαιρινές συναυλίες. 
Στη συνέχεια, όλα πήραν το δρόμο τους με πολλές και σημαντικές συνεργασίες: με τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Στέφανο Κορκολή με την Βίκυ Μοσχολιού. με τον Γιάννη Σπανό τον Δημήτρη Μητροπάνο με τον Κώστα Μακεδόνα, τον Δημήτρη Μπάση την Γλυκερία τον Γιάννη Κότσιρα, με τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Μανώλη Μητσιά Τα 5 τελευταία χρόνια βρίσκεται δίπλα στον Δαυίδ Ναχμία και παρουσιάζουν μία ιδιαίτερη παράσταση με ρετρό τραγούδια εποχής 1910 - 1950. 


Δισκογραφία 1997: Συμμετοχή στο CD με τίτλο το “Καταραμένο '70” με επανεκτελέσεις παλιών λαϊκών τραγουδιών από την εταιρία “καθρέφτης”. 2002: Μοναδική φωνή στο soundtrack με τίτλο “Όσο υπάρχει αγάπη” σε μουσική Μάριου Στρόφαλη από την εταιρία “Heaven”. 2001: Συμμετοχή στο CD με στίχους του Παντελή Αμπαζή και με ανέκδοτες μελωδίες του Γιώργου Ζαμπέτα με τίτλο ”Ανωτάτη Ζαμπετική” από την εταιρία nitro music. Το 2008 Συμμετοχή στο CD αφιέρωμα για τα 50 χρόνια από το θάνατο του Μιχάλη Σουγιούλ: «Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ τραγουδά ΜΙΧΑΛΗ ΣΟΥΓΙΟΥΛ» από την εταιρεία “protasis” Το 2008 συμμετοχή στην δουλειά του Δαυίδ Ναχμία «Αφιέρωμα στον ΑΤΤΙΚ» από την εταιρία “protasis”. 

Το 2009: Συμμετοχή στο CD του Κώστα Μακεδόνα «Live Κώστας Μακεδόνας ” από τις καλοκαιρινές τους συναυλίες του 2008 και του 2009. To 2009 συμμετοχή με την Μαρία Κανελλοπούλου τον Θάνο Πολύδωρα και με τις ενορχηστρώσεις του Δαυίδ Ναχμία στο Live CD της χειμερινής τους παράστασης “Aπ' τον Αττίκ στον Γούναρη” από την εταιρία “protasis”. 


To 2010 ολοκλήρωσε την πρώτη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο»για μια γυναίκα»με τραγούδια της εποχής του μεσοπολέμου σε ενορχηστρώσεις Δαυίδ Ναχμία .

«Άγγιξέ Με» είναι ο τίτλος του ολοκαίνουριου single της Χρυσούλας Στεφανάκη σε μουσική του Παναγιώτη Λιανού και στίχους της Αικατερίνης Τεμπέλη, το οποίο αποτελεί soundtrack της ομώνυμης ταινίας μικρού μήκους του Γιώργου Τριανταφύλλου, όπου και μετρά ήδη συμμετοχές σε παγκόσμιας εμβέλειας Φεστιβάλ: 
• Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αυστραλίας - The Phoenix Film Festival Melbourne 
• Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου - CreActive International Film Festival* Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας – ΑΣΤΟ *Mediterranean Film Festival (MedFF) της Ιταλίας*Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου - Indiewise Film Festival στο Miami της Florida*Second Asia International (Wenzhou) Youth Short - Film Exhibition στο Πεκίνο*6o Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας AIDFF
• 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πειραιά, όπου και επιλέχτηκε για το Διαγωνιστικό του μέρος
Tο ''Άγγιξέ με'' τέθηκε υπό την αιγίδα της UNESCO Πειραιώς και Νήσων και κυκλοφορεί από την Keys Records 

Αργύρης Ναστόπουλος

Keys Records

General CEO

Λεωφ.Συγγρού 203

Τ.κ. 17121 Νέα Σμύρνη ,Αθήνα

Τ.  211 0128248 – 9 F. 212 1049691 M: 698 217 8813

E.  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

S: www.keysrecords.gr

Διαβάστηκε 3754 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.