Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  12:59 πμ
 
wm small
Κυριακή, 05 Ιουλίου 2015 21:22

Βάλτος: Ποταμός Ίναχος για… “εναλλακτική” δροσιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είναι κάτι το μαγικό να οδηγείς και να τον νιώθεις δίπλα σου συνέχεια, κάτω από τα τεράστια πλατάνια που με το νερό του τα ποτίζει αιώνες τώρα. Η φύση, αυτή η φύση που κοντεύει να τον “πνίξει”, ίσως είναι αυτή που σε μαγεύει, ίσως και το ότι ο δρόμος τον υπακούει, υπακούει στο ρου του που στριφογυρίζει τη κοιλάδα.

Ανάμεσα από βουνά σχηματίζει μια κοιλάδα γεμάτη ζωή, κοπάδια με ζώα, καταπράσινα χωράφια και πολλά χωριουδάκια. Εκεί ανάμεσα τρέχει ο Ίναχος και τους δίνει ζωή, μας δίνει ζωή, όταν τρώμε ή πίνουμε τον καφέ μας στα μαγαζάκια που είναι χτισμένα σε κάποια στροφή του και όταν περπατάμε ή οδηγούμε δίπλα του.

Και τώρα που είναι καλοκαίρι αν ψάχνουμε μια “εναλλακτική” πηγή δροσιάς αυτός θα είναι εκεί, και ενώ θα τρέχει συνέχεια, θα μας περιμένει.

Tip: Εάν σας αρέσει το ψάρεμα, δε θα σας απογοητεύσει, έχει και ψαράκια!

valtosprovince.com

Διαβάστηκε 8187 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 21:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία