Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  7:02 μμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 17:58

AgrinioBestOf.gr – Τρία χρόνια μετά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To site AgrinioBestOf.gr ξεκίνησε να σχεδιάζεται πριν τρία χρόνια (καλοκαίρι του 2014) με σκοπό την προβολή του νομού Αιτωλοακαρνανίας όσον αφορά το φυσικό περιβάλλον, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο από διάφορες περιοχές που παραμένουν άγνωστες στη πλειοψηφία των κατοίκων του (εννοείται και των επισκεπτών στον νομό)  και οτιδήποτε έχει να κάνει με την διαφοροποίηση προς το καλύτερο (BestOf). Είτε αυτό είναι μια δράση, μια πολιτιστική δραστηριότητα, μια αθλητική δραστηριότητα, ένα ιστορικό γεγονός που αξίζει να το μάθουμε, ένα πρόσωπο που αξίζει να προβληθεί επειδή έκανε ή κάνει κάτι ξεχωριστό και συμβάλλει στην γενικότερη εξέλιξη του τόπου ή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και οτιδήποτε σχετικό με όλα τα ανωτέρω.

Στην πορεία προστεθήκαν και άλλες ενότητες με γνώμονα ο αναγνώστης να έχει μια ολοκληρωμένη καθημερινή ενημέρωση και σε θέματα επικαιρότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενότητα «Ημερολόγιο Εκδηλώσεων» ήταν βασικό στοιχείο της δημιουργίας του site καθότι ο αναγνώστης βλέπει σε οποιαδήποτε μέρα του μήνα τι εκδηλώσεις – δράσεις τρέχουν η προγραμματίζονται και έτσι μπορεί να κανονίσει το πρόγραμμα του. Για κάθε εκδήλωση μπορεί να δει άμεσα μια περίληψη αλλά πατώντας στον τίτλο μπορεί να δει το πλήρες άρθρο που αναφέρεται στην εκδήλωση αυτή.

Μετά από πολλές φάσεις σχεδιασμού και αναθεωρήσεων έχουμε καταλήξει στην σημερινή εμφάνιση του site η οποία θα βελτιώνεται συνεχώς. Επίσης σημαντικό στοιχείο είναι και η επιλογή της εταιρείας που κάνει την φιλοξενία της ιστοσελίδας για την επίτευξη της καλύτερης ταχύτητας και απρόσκοπτης λειτουργίας του site. Πράγμα το οποίο έχει αλλάξει πρόσφατα.

Μετά απο αρκετό καιρό δημιουργήσαμε και λογαριασμό στο Twitter για τους φίλους αυτού του social network , στο Facebook και στο Instagram. Οσον αφορά το κανάλι μας στο Youtube υφίσταται στον λογαριασμό του διαχειριστή του site εδώ και πάρα πολλά χρόνια με πολύ ενδιαφέρων υλικό.

Αξίζει να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε τους φίλους που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια μας αφιλοκερδώς. Ανάμεσα σε αυτούς είναι οι:

Ο Ανδρέας Κουτσοθανάσης (Φωτογράφος) ο οποίος με τα εκπληκτικά βίντεο (ίσως τα καλύτερα) που αφορούν διάφορες περιοχές στον νομό μας και εμπλουτίζουν την στήλη «Πολυμέσα –Παρουσιάσεις»

Ο Κώστας Παπαδόπουλους (συνταξιούχος Δάσκαλος) που ως ενεργός πολίτης μας παρέχει αφειδώς πολλά ενδιαφέροντα άρθρα για πρώτη προβολή.

Η Χρύσα Σπαή (δημοσιογράφος) που παρέχει συνέχεια θέματα και συνεντεύξεις, πολύ επίκαιρα και ενδιαφέροντα.

Η Μαριάνα Γεωργίου (δημοσιογράφος) που και αυτή μας παρέχει ενδιαφέροντα άρθρα για την στήλη «Πολιτισμός»

Τους Θωμά Τσιαμάκη, Γεώργο Καρδαρά, Ευάγγελο Αθανασόπουλο, Βαγγέλη Δούτσιο, Ιωακείμ Σκόνδρα, Παναγιώτη Σαβελώνα, Γιάννη Γιαννακόπουλο, Κωστή Πρασσά, Ανδρέα Κουτσοθανάση και Πάνο Σιόντη για την παροχή φωτογραφικού υλικού για την στήλη Agrinio Best Of PHOTO

Τα πολλά site από τα οποία αναδημοσιεύουμε θέματα και όλους τους φίλους που είπαν ή θα έχουν να πούν ένα καλό λόγο για την δουλειά μας.

Επειδή γνωρίζουμε ότι «Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» συνεχίζουμε να προσθέτουμε νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις καθώς και εμπλουτισμό της θεματογραφίας ώστε πάντα ο αναγνώστης να βρίσκει έναν ακόμη λόγο επίσκεψης στο site.

Τελειώνοντας δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι είμαστε θετικοί στον διάλογο. Οποιοσδήποτε έχει να προτείνει κάτι η να προβάλλει κάτι που θεωρεί σημαντικό και είναι στα πλαίσια της θεματογραφίας που κινούμαστε, είναι ευπρόσδεκτος να μας στείλει το υλικό να το δημοσιεύσουμε ή να το λάβουμε υπ’οψιν.

Κωνσταντίνος Σαμψών
Διαχειριστής του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 8130 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 17:01
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr