Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:43 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 21:54

Τιμητική διάκριση για την Ξηρομερίτισσα Βάσω Πανταζή στους Πανελλήνιους Ποιητικούς Αγώνες των Δελφών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Με το ποίημα «Καρυάτιδα» συμμετείχε η Βάσω Πανταζή, απο τηνΠάλαιρο,  στους Ποιητικούς Αγώνες των Δελφών που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή 10 και 11 Ιουνίου 2017, στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών και κέρδισε Τιμητική διάκριση. 
       
Η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, διοργάνωσε τους 32ους Πανελλήνιους Ποιητικούς Αγώνες Ποίησης 2017 στον μυστηριακό χώρο των Δελφών…


Έλληνες ποιητές από όλα τα μήκη της Υφηλίου ένωσαν τις φωνές τους σε μια μοναδική ποιητική μυσταγωγία. Οι Ποιητικοί Αγώνες των Δελφών, που διοργανώνονται από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, αποτελούν κορυφαίο ποιητικό γεγονός στα λογοτεχνικά δρώμενα της Χώρας, και δίνουν κάθε χρόνο τη δυνατότητα στους Έλληνες ποιητές, να αναβιώσουν τους αρχαίους πνευματικούς αγώνες και να συμβάλλουν στην εξύψωση του Ελληνικού πνεύματος.

xiromeronews.blogspot.gr
Διαβάστηκε 3213 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.