Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 15:36

Κραυγή απόγνωσης από την Φιλοζωική Αγρινίου για παροχή βοήθειας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Φιλοζωική Εταιρεία Αγρινίου οργάνωσε BAZAΑR (9-10/6/2017) στο Εντευκτήριο του Παλιού Σταθμού Τραίνων, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την αντιμετώπιση των αναγκών του σωματείου. Η Πρόεδρος του σωματείου Κα Βούλα Αναγνωστοπούλου μίλησε στην Χρύσα Σπαή και το AgrinioBestOf.gr και δήλωσε τα εξής:

filozoiki 09

"Άρχισε από χθές (9/6) το BAZAAR για τα αδέσποτα ζώα που φροντίζουμε σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και το Δίκτυο Εθελοντών, το οποίο παρέχει βοήθεια στα αδέσποτα. Το πιο βασικό πρόβλημα είναι οι εγκαταλήψεις που γίνονται μέσα στην πόλη και μέσα στις εθνικές οδούς που συνήθως δεν επιζούν. Πρέπει υποχρεωτικά να γίνονται, τσιπαρίσματα και στειρώσεις (τις οποίες κάνει ο Δήμος και τον βηθούμε και εμείς σε αυτό). Ζητάμε από τους κατόχους των σκυλιών ειδικά αυτών που γεννούν να μάθουμε που θα πάνε τα κουταβάκια τους και να γίνονται συμβόλαια υιοθεσίας από τον Δήμο για αυτά. Χρειαζόμαστε πολλούς εθελοντές, έχουμε μεγάλο χώρο φιλοξενίας των ζώων, πληρώνουμε ακριβό ενοίκιο. Δεν μας φθάνει ο χώρος και δεν μπορούμε να τον συντηρήσουμε. Πληρώνουμε γιατρούς και φάρμακα για τα ζώα και δεν έχουμε την ανάλογη βοήθεια απo τον κόσμο.

Καλούμε λοιπόν τον κόσμο να συμπαρασταθεί με εθελοντική εργασία ή οποιαδήποτε άλλη παροχή και να βοηθήσει την προσπαθειά μας."

filozoiki 02

filozoiki 03

filozoiki 14

filozoiki 12

filozoiki 17

filozoiki 22

filozoiki 21

filozoiki 19

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 4802 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 15:50
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033