Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:25 πμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017 01:33

Τρόποι για να ανορθώσετε τους γλουτούς σας με φυσικό τρόπο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η συσσώρευση λίπους στους γλουτούς συμβαίνει συνήθως όταν επιλέγουμε την καθιστική ζωή.

Αυτοί είναι οι τρόποι για να αλλάξετε την εμφάνιση των γλουτών σας και να νιώσετε ακόμη πιο όμορφες:

1.Πίνετε νερό έτσι ώστε να λειτουργεί καλύτερα ο εγκέφαλος, να παραμένει ενυδατωμένος ο οργανισμός, να αποβάλλονται οι τοξίνες, να λειτουργεί ήρεμα η πέψη, και να επισκέπτεστε πιο συχνά την τουαλέτα κάνοντας έτσι και κίνηση.

2.Φάτε ένα καλό πρωϊνό που να περιέχει αυγό και γάλα. Οι πρωτεΐνες αυτών των τροφών είναι καλής ποιότητας και έτσι αυξάνουν την αποθήκη αζώτου των μυών και έτσι καίνε θερμίδες ακόμα και όταν ο οργανισμός ξεκουράζεται. Ρυθμίζουν επίσης τα επίπεδα σακχάρου και κορτιζόλης που απορυθμίζονται κατά την ηρεμία της δουλειάς. Έχουν επίσης υψηλό βαθμό κορεσμού και έτσι δεν ακολουθεί γρήγορα η πείνα. Τα αμινοξέα των πρωτεϊνών αυτών πυροδοτούν την απελευθέρωση μιας ορμόνης (HGH) που καίει το λίπος. Τέλος η βιταμίνη D που περιέχεται ρυθμίζει το επίπεδο κορτιζόλης.

3.Οργανώστε από το πρωί το μενού της ημέρας υπολογίζοντας το περιεχόμενο και τις ώρες των σνακ. Αυτά μπορεί να είναι κάτι υγειηνό όπως ξηροί καρποί, μπάρες δημητριακών, φρούτα και άλλα.

4.Μην αφήνετε άδειο το στομάχι. Μην παραλείπετε γεύματα. Τρώτε συχνά κάποιο από τα υγειηνά σνακ και έτσι δεν καταλήγετε να τρώτε πολύ και ανθυγιεινά τρόφιμα μόνο και μόνο για να καταπολεμήσετε την πείνα.

5.Εννοείται τέλος να σηκώνεστε με την παραμικρή αφορμή.

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 2183 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.