Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:51 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 21:46

Το υπουργείο Παιδείας διαβεβαιώνει πως είναι αρνητικό στη μεταφορά των τμημάτων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Δημήτρη Χασάπη και συζήτησε μαζί του το θέμα των πανεπιστημιακών τμημάτων του Αγρινίου και των πιέσεων που ασκούνται για τη μεταφορά τους στην Πάτρα.
Ο κ. Χασάπης διαβεβαίωσε τον βουλευτή ότι η απόφαση της συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας για τη μεταφορά των τμημάτων στην Πάτρα, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνει δεκτή από το υπουργείο Παιδείας. Τον ενημέρωσε, δε, ότι αυτό είχε εξηγηθεί με κατηγορηματικό τρόπο στην πρύτανη του Πανεπιστημίου πριν εκκινήσει αυτή τη διαδικασία, αλλά εκείνη δεν το έλαβε υπόψη της.
Το υπουργείο Παιδείας, είπε ο γενικός γραμματέας, αναμένει τα πρακτικά της συνεδρίασης της συγκλήτου του Πανεπιστημίου που έλαβε την απόφαση για τη μετακίνηση των τμημάτων, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι αρνητικό στο περιεχόμενό της.

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1726 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.