Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:02 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Μαϊος 2017 18:52

Νέα παγκόσμια διάκριση για ελαιόλαδο από το Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με το χρυσό βραβείο στο διαγωνισμό ποιότητος ελαιολάδου της Νέας Υόρκης ΝΥ100C βραβεύτηκε το βιολογικό ελαιόλαδο του κτήματος Μελισσινού με το όνομα Melisinos Estate Reserve. Ο διαγωνισμός αυτός είναι ο μεγαλύτερος παγκοσμίως και συμμετείχαν ελαιόλαδα από 47 χώρες.

Μετά την τριπλή βράβευσή του στο διαγωνισμό ARISTOLEO για τα θεραπευτικά του χαρακτηριστικά το ελαιόλαδο του κτήματος Μελισσινού είναι ένα από τα πολύ ελάχιστα που έχουν ταυτόχρονα βραβευτεί από δύο μεγαλύτερους διαγωνισμούς του είδους τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτήμα ΜΕΛΙΣΣΙΝΟΣ ΕΣΤΑΤΕ έχει βραβευθεί το 2015 στον ίδιο διαγωνισμό με ασημένιο μετάλλιο για το βιολογικό τρόπο παραγωγής και το φρουτώδες άρωμά του, καθώς επίσης και με ασημένιο βραβείο και στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Λος Αντζελες το 2016 για το βιολογικό ελαιόλαδο.

agriniovoice.gr
Διαβάστηκε 3225 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.