Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:30 πμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Μαϊος 2017 20:06

Νάντια Καραγιάννη: Σημαντικές στιγμές στην καριέρα της.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H Νάντια Καραγιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρόπαια της Αρκαδίας. Σε κάθε ευκαιρία, τοπικής ή, σχολικής μουσικής εκδήλωσης, μαζί με τον αδελφό της Μπάμπη Τσέρτο έβγαζε την αγάπη της για το τραγούδι.

Είχε την πρώτη ουσιαστική επαφή με την μουσική σε ηλικία 11 ετών μαθαίνοντας ακορντεόν .Έχει μέχρι σήμερα 9 προσωπικούς δίσκους και πάρα πολλές συμμετοχές. Συνεργάστηκε με μια εξαιρετική ομάδα καλλιτεχνών όπως  Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Μαρινέλλα, Βίκυ Μοσχολιού, Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Πάριος, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μητροπάνος, Γλυκερία, Ελένη Βιτάλη, Μανώλης Λιδάκης, Αντώνης Καλογιάννης, Τάνια Τσανακλίδου, Στράτος Διονυσίου, Τόλης Βοσκόπουλος, Γιάννης Πουλόπουλος, Καίτη Γκρέυ, Γιώτα Λύδια, Γιάννης Κούτρας, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Κώστας Μακεδόνας, Βασίλης Λέκκας, Μπάμπης Τσέρτος , Ρένα Κουμιώτη, Ελένη Ροδά, Δούκισσα, Τζένη Βάνου, Άννα Βίσση κ.α.

Το ρεπερτόριο της αποτελείται από τραγούδια που έχουν γράψει το κάθε ένα τη δική του ιστορία και που αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες τις γενιές.

Δημοτικά, νησιώτικα, ρεμπέτικα, επιλεγμένα λαϊκά, μικρασιάτικα, σμυρνέικα, αρχοντορεμπέτικα και έντεχνα λαϊκά τραγούδια. Στο πρόγραμμα της επίσης μπορούν να ενταχθούν ειδικά αφιερώματα σε καλλιτέχνες που σφράγισαν τον ελληνικό πολιτισμό

https://el-gr.facebook.com/ΝΑΝΤΙΑ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ-152170448181361/
https://www.youtube.com/user/nantiakaragianni

Σημαντικά αφιερώματα – σημαντικές στιγμές στην πορεία της Νάντιας Καραγιάννη:

Που να 'σε τώρα - Σουγιούλ - Καραγιάννη   ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΣΟΥΓΙΟΥΛ      ΗΡΩΔΕΙΟ

https://www.youtube.com/watch?v=J-OBo-udc7Y

Aπόψε θέλω έρωτα - Σουγιούλ - Τσέρτος Καραγιάννη    ΗΡΩΔΕΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΣΟΥΓΙΟΥΛ

https://www.youtube.com/watch?v=xyYKQbYEWy4

ISRAEL MUSIC HISTORY "Shma Israel" Greek Νάντια Καραγιάννη      ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

https://www.youtube.com/watch?v=uKdHQaSCsRk

Διαβάστηκε 2373 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.