Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 23 Μαϊος 2017 19:31

«Ο Μοναχός της πόλης» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 30 Μαΐου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Κέδρος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κέρδισαν.

Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κέδρος θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο του Pedram Shojai «Ο Μοναχός της πόλης»

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Μοναχός της πόλης

Ανατολική σοφία και σύγχρονες τεχνικές για να σταματήσετε τον χρόνο και να βρείτε την επιτυχία, την ευτυχία και τη γαλήνη, του Pedram Shojai, σε μετάφραση Ανδρέα Τσάκαλη. Ο Πέντραμ Σοτζάι είναι ο μοναχός της πόλης που θα σας δείξει πώς να εξασφαλίσετε γαλήνη και ευημερία και να ζήσετε μια επιτυχημένη ζωή.

Η καθημερινή ζωή παρουσιάζει αμέτρητες δυσκολίες. Οι εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις µάς εξαντλούν. Η τεχνολογία µάς παρέχει πράγµατι απεριόριστες πληροφορίες, όχι όµως και αυτά που επιθυµούµε: ικανοποίηση, χαρά, αισθήµατα πληρότητας και ευεξίας. Θα ήταν ίσως ιδανικό αν μπορούσαμε να δραπετεύσουμε από την πνιγηρή και θορυβώδη αστική ζωή για να ζήσουµε σε κάποιο ήσυχο και αποµονωµένο µέρος, όπως ένας δάσκαλος του Ζεν στο βουνό. Δυστυχώς, ο περισσότερος κόσµος δεν µπορεί να υλοποιήσει µια τέτοια ιδέα.
Όµως ο Πέντραµ Σοτζάι είναι εδώ για να προσφέρει λύσεις στα αδιέξοδα. Δεν χρειάζεται να αποσυρθείτε σε έναν ναό προκειμένου να ανακαλύψετε τον εαυτό σας ή να φτάσετε πιο κοντά στην εσωτερική γαλήνη. Με τη βοήθεια της άσκησης θα σταµατήσετε τον χρόνο, θα νιώσετε ευχαρίστηση και θα µάθετε να εστιάζετε την προσοχή σας σε πράγµατα που έχουν αληθινή αξία. Βοηθήστε λοιπόν το σώµα και τον νου σας να ηρεµήσουν µε καθημερινό διαλογισμό, σωστή διατροφή, ασκήσεις χαλάρωσης και ανακουφιστικές πρακτικές που θα σας απαλλάξουν από το στρες και θα σας επιτρέψουν να κοιμάστε χωρίς έγνοιες.
Ο Πέντραμ Σοτζάι είναι ο μοναχός της πόλης που θα σας δείξει πώς να εξασφαλίσετε γαλήνη και ευημερία και να ζήσετε μια επιτυχημένη ζωή.
«Δεν αρκεί η γνώση ότι ο διαλογισμός μάς κάνει καλό. Για να μας ωφελήσει πραγματικά πρέπει να τον ασκούμε καθημερινά. Ο μοναχός της πόλης είναι ένας θησαυρός που προσφέρει πολλές τεχνικές για να επιτύχετε έναν πρακτικό τρόπο ζωής και μέσω αυτού να έχετε καλύτερη υγεία και περισσότερη επιτυχία».
Daniel G. Amen, MD
ιδρυτής της Amen Clinics και συγγραφέας του έργου Change Your Brain, Change Your Life

Διαβάστηκε 2932 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.