Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:09 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Μαϊος 2017 18:42

PUZZLEMUSIC - Διαγωνισμός για διπλές προσκλήσεις // Νέα κυκλοφορία «Μια Ανάσα Μετά» - Μαρία Λατσίνου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ερχόμενη Τρίτη 16/5 η Μαρία Λατσίνου για πρώτη φορά σε ένα εξ ολοκλήρου ακουστικό live στο Κελάρι Athenaeum στο Θησείο.

Μέχρι τώρα απλώς περιλαμβάνονταν ένα σύντομο ακουστικό σετ ως "ένθετο" στις full band εμφανίσεις της από όπου και τα δείγματα που μπορείτε να ακούσετε για να έχετε μια ιδέα του live της Τρίτης: "Η γυναίκα που διάβαζε ποιήματα"  και  "Νανούρισμα Σμύρνης (Μαργαριταρένια)"

Τη συναυλία της Τρίτης 16/5  θα ανοίξει το νεοσύστατο φωνητικό σύνολοEbb ’n’ Flow το οποίο ερμηνεύει πρωτότυπες συνθέσεις και διασκευάζει, μεταξύ άλλων, μουσική των Radiohead, Björk, Jamiroquai. Δείγμα εδώ: Pyramid Song

Ώρα έναρξης: 21.30    Συνολική διάρκεια εκδήλωσης: 1 ώρα και 45 λεπτά

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα αλλά και να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις στους παρακάτω διαγωνισμούς:

E-daily.gr      JazzBluesRock     Music Society     Troll radio

Το νέο άλμπουμ της Μαρίας Λατσίνου «Μια Ανάσα Μετά» κυκλοφόρησε στο τέλος του Απρίλη. Πρόκειται για περιορισμένης έκδοσης cd της σειράς L το οποίο (όπως συμβαίνει με όλα τα cd αυτής της σειράς) θα διατίθεται αποκλειστικά στις συναυλίες της Μαρίας Λατσίνου και με αντικαταβολή.

Για αντικαταβολή μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

            Σειρά L (περιγραφή και τιμές αντικαταβολής)

  • Μαρία Λατσίνου – Μια Ανάσα Μετά  [PIECE L03] Απρ. 2017

Το τιμ – η Λατσίνου και οι μουσικοί της – διαχέουν μουσικά την περιπετειώδη φύση των τραγουδιών – κρατούν ισορροπίες στις μουσικές περιοχές που εκφράζονται και δικαιώνουν με το παραπάνω το Μετά της Ανάσας.

Μαρία Μαρκουλή, It’s My Blender  (ολόκληρη η κριτική εδώ)

Είναι αδύνατο να πιστέψεις ότι πρόκειται για ζωντανή ηχογράφηση. Είναι απλά αδύνατο! Ο ήχος είναι εκπληκτικός, η απόδοση αψεγάδιαστη και η Λατσίνου σπέρνει! Είναι σαν να ακούω μία Τσανακλίδου στα νιάτα της, είναι σαν να βρίσκομαι στο θέατρο, να βλέπω την τέλεια μουσική παράσταση!

Κώστας Κούλης  noisy.gr (ολόκληρη η κριτική εδώ)

  • Jane Doe - B612 Revisited (ep) [PIECE L02]  Απρ. 2016

Το B612 revisited είναι ένα λυρικό, κιθαριστικό ep στο οποίο οι Jane Doe διασκευάζουν … Jane Doe. Περιέχει τρία παλιότερα τραγούδια τους με διαφορετικές ενορχηστρώσεις και διαφορετικές φωνές και ένα ολοκαίνουργιo.

Περισσότερα στο site μας εδώ

  

  • Baby Trio - A New Snack (ep) [PIECE L01]  Μάιος 2008 

Το A New Snack ήταν η πρώτη κυκλοφορία του Baby Trio που προηγήθηκε του               πρώτου τους full album "The Main Course". Τα κομμάτια του ep "A New Snack"               συμπεριελήφθησαν και στο "The Main Course" αλλά σε άλλες εκτελέσεις. Οι                   πρώτες του εκτελέσεις είναι στο ep αυτό. Περισσότερα στο site μας εδώ.

Τιμές(περιλαμβάνουν  φπα, έξοδα αποστολής και έξοδα αντικαταβολής) 

Μαρία Λατσίνου (άλμπουμ) :  16 ευρώ

Jane Doe (ep): 11 ευρώ

Baby Trio (ep): 11 ευρώ

Αν παραγγείλετε 1 άλμπουμ και ένα ep  από τα παραπάνω:  22 ευρώ

Αν παραγγείλετε τα 2 ep : 20 ευρώ

Και τα τρία cd μαζί:  26 ευρώ 

Οι παραπάνω τιμές είναι τελικές. Δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις. 

 

Puzzlemusik
3 Evrota road
124 61
Haidari
Greece
tel. (+30)210-5316496, 6940-559850

Διαβάστηκε 1906 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.