Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  9:43 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Μαϊος 2017 18:36

«Ο λαβύρινθος των οστών» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 17 Μαΐου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κερδίζουν.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Μεταίχμιο, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο της Φραντσέσκα Χεγκ «Ο λαβύρινθος των οστών»

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο


Ο λαβύρινθος των οστών

Μετάφραση: Αντώνης Καλοκύρης

Τίτλος πρωτοτύπου: The Fire Sermon 2: The map of bones

Τετρακόσια χρόνια μετά την πυρηνική Αποκάλυψη, γεννιούνται μόνο δίδυμα παιδιά: κάθε ζεύγος περιλαμβάνει ένα παιδί Άλφα και ένα παραμορφωμένο παιδί Ωμέγα. Οι Ωμέγα καταπιέζονται στυγνά. Όμως, παρόλο που ισχυρίζονται ότι είναι ανώτεροι, οι Άλφα δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη σκληρή πραγματικότητα: όποτε πεθαίνει το ένα από τα δίδυμα παιδιά, αυτόματα πεθαίνει και το άλλο.

Στη συναρπαστικό δεύτερο βιβλίο της τριλογίας, το αντιστασιακό κίνημα των Ωμέγα έχει δεχτεί βαρύτατο πλήγμα, με τα μέλη του νεκρά ή κρυμμένα. Το σχέδιο του Συμβουλίου των Άλφα για τον μόνιμο περιορισμό των Ωμέγα έχει αρχίσει να εφαρμόζεται. Ωστόσο, δεν έχουν χαθεί τα πάντα: η Διορατική του Συμβουλίου, η Έμπιστη, είναι νεκρή εξαιτίας της θυσίας του δίδυμου αδελφού της.
Η Κας στοιχειώνεται από τα οράματα του παρελθόντος, την ώρα που η σκληρότητα και η εμμονή του αδελφού της, του Ζακ, την ωθεί στα άκρα και απειλεί να καταστρέψει κάθε ελπίδα. Καθώς ο κόσμος προσεγγίζει όλο και περισσότερο τον γενικευμένο εμφύλιο πόλεμο, η Κας θα μάθει ότι, προκειμένου να αλλάξει το μέλλον, πρέπει να αποκαλύψει το παρελθόν. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν είναι προετοιμασμένη για ένα βαθιά κρυμμένο μυστικό που εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους.

«Μία όμορφη και σκληρή ιστορία για το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος και για τα πράγματα για τα οποία αξίζει να αγωνίζεσαι».
Lauren DeStefano, συγγραφέας

«Ένα δυναμικό δυστοπικό μυθιστόρημα, με ασυνήθιστο συναισθηματικό βάθος και κρυστάλλινη, πανέμορφη γραφή».
Kirkus Reviews

«Συναρπαστικό, με ορισμένες εξαιρετικά αναπάντεχες ανατροπές και έξοχες σκηνές δράσης, και από την αρχή ως το τέλος έντονα συγκινητικό… Η γραφή της Φραντσέσκα Χεγκ είναι εξαίσια, γεμάτη με αφηγηματικά μέρη και διαλόγους τέτοιας τελειότητας και ομορφιάς, που μας υπενθυμίζει τη δύναμη του γραπτού λόγου».
Starburst Magazine

Η Φραντσέσκα Χεγκ μεγάλωσε στην Τασμανία, πήρε το διδακτορικό της από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης και έγινε λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Τσέστερ. Έχει δημοσιεύσει ποιήματα σε λογοτεχνικά περιοδικά και ανθολογίες στην Αυστραλία και στην Αγγλία, ενώ εξέδωσε την πρώτη της συλλογή ποιημάτων, Bodies of Water, το 2006. Το 2010 έλαβε την υποτροφία Howthornden. Ζει στο Λονδίνο με τον σύζυγο και τον γιο της.

Διαβάστηκε 2866 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.